sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Weekend

Täydelliset bikinit ovat löytyneet! Nämä hapsubikinit ovat Gina Tricosta. Myös muiden liikkeiden mallistoon on tullut paljon vastaavanlaisia kesäisissä väreissä, mutta onneksi löytyivät myös valkoisina :) Muita must have- hankintoja kesäksi ovat ainakin maxihame, statement korut ja revityt farkut.


Ready for the summer! :)


Lauantaina kävimme Malesiasta ihanan päivettyneenä palanneen kaverin kanssa Namussa, joka on ehdottomasti tänhetkinen suosikkini Helsingin ydinkeskustan tanssipaikoista. Tilat ovat viihtyisät ja siistit. Namussa on kolme baariosiota, joista kahdessa on tanssilattiat. Perimmäinen puoli vetää yleensä enemmän porukkaa ja kaksi muuta puolta ovat hieman hiljaisempia. Paikan ulkoterassi on baarien parhaimmistoa. Se on varustettu lämpölampuilla eivätkä viltit lopu kesken, viihtyisä kesäiltoina!ihonsävyt vertailussa :D

Perjantai päivää vietimme Anskun kanssa Järvenpäässä kierrellen ja kuvaillen. Jäken parhaat paikat ovat Kulmis, rantapuisto, kirpparit, RT sekä tietysti lukuisat kaupat ja ravintolat :D


 kulmiksesta pullaa :-)Muistathan käydä äänestämässä lempiblogiasi: http://aussie.trendi.fi/
Äänestäjien kesken arvotaan Tjäreborgin kaupunkilomalahjakortti, Elegia Day Spa lahjakortti, Aussie tuotepaketteja ja Lippuja Aussie Blog Awards - gaalaan :)


2 kommenttia:

 1. Tosi kivat noi bikinit, mitkä löysit! :) löytäisimpä mäkin jotkut vastaavat.
  Pitää tuolla Namussakin kyllä joku kerta käydä!
  Ps. Ootpa ollut nättinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi bikinit on kyllä täydelliset :) Näyttää siltä, että parhaimmat biksut tulee jo näin alkukeväästä kauppoihin, kyllä säkin varmasti löydät hyvät! :) Namu on kyllä Amarillon lisäksi mahti paikka :)
   Voi kiitos! :)

   Poista