perjantai 12. huhtikuuta 2013

Aussie Blog Awards

Olimme Anskun kanssa juhlistamassa suomalaisia huippublogeja Adamsissa. Myös kaverini oli ehdolla Newcomer kategoriassa :) Saavuimme paikalle sopivasti ennen seitsemää, jolloin voittajia alettiin julkistamaan. Maksihameissa kävely toi hieman haastetta kävelymatkaamme, mutta hyvinhän se sujui ;) Valkoistakin valkoisemmat jalkamme keräsivät katseita kaduilla :D Paikalla oli paljon blogi-ja muotimaailmasta tuttua porukkaa, ja asut olivat toinen toistaan upeampia. Jutunjuurta saikin vaivatta aikaiseksi juuri vaatteista, silloinkin kun törmäsi yllättäen vessassa suuriin muotimaailman nimiin :D Tarjoilut olivat upeat ja monipuoliset ja niitähän me siellä suurimman osan ajasta napaan vedettiinkin! :D
Aussien hiuslakat testissä2013 VOITTAJAT:

NEWCOMER: Ihastuttava PUUTALOBABY (http://www.lily.fi/palsta/puutalobaby)
Tuomariston perustelu: Newcomer-kategorian voittajablogi on rehellisen autenttinen ja suorasanainen. Bloggaaja kirjoittaa rohkeasti erilaisista aiheista. Hän on tuonut uudenlaista ajattelua blogimaailmaan: blogit ovat puheenaiheita varten. Tämä ihastuttava bloggaaja edustaa nousevaa mammablogiskeneä.

BEST BEAUTY BLOG: SAARA SARVAS (http://www.lily.fi/palsta/saara-sarvas)
Tuomariston perustelu: Tämän blogin lukeminen on kuin virtuaalinen kosmetologikäynti. Blogin tutorialit ovat mainiota sisältöä ja ne ovat myös hienoja visuaalisesti. Yhteistyö eri brändien kanssa tuodaan luontevalla tavalla esiin blogin sisällössä. Bloggaaja on todellinen ammattilainen ja kehittynyt huimasti matkan varrella.

BEST LIFESTYLE BLOG: KAIKKI MITÄ RAKASTIN  (http://www.lily.fi/palsta/kaikki-mita-rakastin)
Tuomariston perustelu: Kategorian voittajabloggaajalla on ihanan persoonallinen kirjoitustyyli. Blogissa kuvataan aitoa arkea rehellisesti. Kuvat ovat kauniita ja aiheet monipuolisia sisustuksesta elokuviin ja muodista kirjoihin. Blogi onnistuu olemaan pinnallinen ja syvällinen yhtä aikaa.

PHOTONISTA: TIM KIUKAS (http://timphoto.blogspot.fi/)
Tuomariston perustelu: Tämä bloggaaja laittaa itsensä upeasti likoon ja hän vangitsee ajan hengen kuvissaan. Blogissa on päiväkirjatyyliä ja vuorovaikutteisuutta, ei pelkästään hienoja kuvia. Kuvista ja teksteistä huokuu bloggaajan persoonallisuus. Blogissa on sympaattista herkkyyttä, joka koskettaa lukijaa ja kuvien katsojaa.

BEST FASHION BLOG: FASHION HEGEMONY (http://www.fashionhegemony.com/)
Tuomariston perustelu: Tällä bloggaajalla on erittäin persoonallinen, inspiroiva ja raikas tyyli. Hän osaa taikoa vintage-vaatteista upeita asuyhdistelmiä, jotka näyttävät ajattomilta ja tyylikkäiltä. Asukuvat on toteutettu kauniisti. Blogi erottuu joukosta!

AUSSOME LIFE: OC JULIA (http://ocjulia.indiedays.com/)
Tuomariston perustelu: Voittajabloggaajalla on hyvin hauska ja erikoinenkin tapa kirjoittaa. Blogista löytyy terävääkin sanankäyttöä ja monipuolisesti eri aiheita. Bloggaaja on selvästi todella omistautunut blogilleen. Mainiota blogissa on myös se, että se on itseironinen ja superkoukuttava!

AUSSOME & UNIQUE: OUTILESPYY (http://outilespyy.com/)
Tuomariston perustelu: Tämä bloggaaja on ainutlaatuisella tavalla joukosta erottuva ja hänen matkansa on upea menestystarina. Blogi on täynnä ideoita, se inspiroi ja yllättää, mutta on kuitenkin samalla helppolukuinen. Blogissa on mahtavia DIY-vinkkejä, jotka kenen tahansa on helppo toteuttaa itse.

READER`S CHOICE: Sija 1: NAAG
2. sija ANNIKA O.
3.sija MARIANNAN


Tuomaristoon kuului Maria Veitola, Nina Merikallio, Kukka Tamminen, Jenni Lieto, Claudia Cifu, Jenny Jansson ja Aarne Töllinen.Aussien tuotepaketti sisälsi kaikkea íhanaa :)


Lähdimme kymmenen aikoihin kuten suurin osa vieraista. Suuret kiitokset ihanalle Anskulle illasta, ja teille muillekkin inspiroiville bloggaajille. Ilta oli todellista luksusta arjessa, mutta senhän me bloggaajat taidammekin: nautitaan arjen pienistä kauniista asioista niin niistäkin tulee juhlaa :)


2 kommenttia: