maanantai 1. huhtikuuta 2013

Easter


Saanko esitellä uuden kamerani Olympus XZ-1:n! Haaveilin järkkäristä, mutta halusin sellasen kameran mitä voi kantaa käsilaukussa mukana vaikka joka päivä. Olen ollut todella tyytyväinen Olympuksen laatuun. Kyseinen kamera oli vuosi sitten markkinoille saapuessaan saanut parhaimmat arvostelut markkinoilla olevista digikameroista. Näissä kameroissa on parasta se, että niillä pystyy edes jotenkuten kuvaamaan sisätiloissa ilman salamaa! Tämä kamera tulee maltillisten pikseleittensä ja valovoimaisen tsuuminsa ansiosta olemaan rautainen vehje kuvailuun niin sisällä kuin ulkonakin! :)

koru: BikBok


Toppi-Vila | koru-BikBok | kynsilakka-Gina Tricot (67 luxurious)

Itseruskettavia en yleensä käytä, sillä rusketun helposti ja nopeasti kunhan aurinko vaan alkaa kunnolla lämmittämään ja itseruskettavasta jää aina hieman kellertävä lopputulos. Havahduin näin kevätauringossa kuitenkin siihen miten vaalea ihoni on, ja olenkin käyttänyt Garnierin kevyesti ruskettavaa vartalovoidetta. Voide sisältää erittäin pienen määrän itseruskettavaa ainetta, joka saa aikaan luonnollisen kevyen rusketuksen ja hehkun. Rajoja ei tarvitse pelätä ja tuoksu on raikas. Viime kesänä olen kyllä tällä kevyeksi mainostetulla tuotteella saanut aikaan ihan kunnon rusketuksen pidemmällä käytöllä, ja siitä viisastuneena käytän tuotetta nyt harvemmin.
Pääsiäinen on mennyt kierroksella vanhempien luona ja kavereiden juhlissa. Viikonloppuun on kuulunut paljon hyvää ruokaa, hauskaa seuraa ja suklaata!

Nyt eikun hauskaa aprillipäivän jatkoa, vielä ehtii huijaamaan! ;) En tänne keksinyt mitään jekkua, totta joka sana! Yleensä olen itse huijattavan roolissa, oli aprillipäivä tai ei ;D


5 kommenttia:

 1. Mun äidillä on toi sama kamera ja se on kyllä tosi hyvä, mitä sitä nyt oon kokeillut! :) esimerkiksi siinä on se super-makro -ominaisuus jolla saa tosi hyviä makrokuvia, toisin kun mun kamerassa, jolla voi lähimmillään ottaa kuvia noin 40 cm päästä (mun viimeisimmän postauksessa huulipunasta otettu kuva on lähin mitä saa otettua nykyisellä objektiivilla) :)
  Uuh, toi sama Bikbokin koru ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se makro asetus tarkentaa kyllä tosi hyvin! Yksi parhaista ominaisuuksista minkä oon tästä kamerasta löytänyt:) Sulla käytössä oleva objektiivi tais sitä taustaa sumentaa vähän, mut ihan riittävän tarkkoja lähikuviahan sillä näyttää kuitenkin saavan :)
   Sieltä Bikbokin alesta ostin noita koruja puoleen hintaan:D

   Poista
  2. Joo, se on kyllä muuten tosi hyvä objektiivi ja sopii parhaiten muotokuviin :) mutta se sumentaakin sitä taustaa niin paljon, ettei ihan kaikkeen käyttöön sovi. Mutta hyvän ostoksen teit ;)
   Joo, mäkin huomasin, että ne kaikki korut oli mennyt alennukseen heti kun ostin ton sieltä :D

   Poista
  3. Kuulin jotain BikBokin aleista, mitäää?!! Onks siellä alet hä :D

   Poista
  4. Oli siellä ainakin viime viikolla, ja tosi paljon vaatteita ja koruja alessa :D

   Poista