sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Stand Up

Vietimme lauantai-iltaa Helsingissä poikaystäväni kanssa kaupoilla kierrellen. Stockan Hullut päivät tosin kiersimme kaukaa :D Nälän yllättäessä suuntasimme Vapianoon, jossa olikin hieman ruuhkaa, mutta maukkaat pasta-annokset olivat ehkä kaiken sen jonottamisen arvoisia :)
Kanapasta kermakastikkeella ja paprikamausteella

PekonipastaKävimme Hard Rock Cafessa uteliaisuudesta, niin kuin moni muukin oli päättänyt tehdä. Ravintolapuolelle oli niin pitkät jonot, että jälkiruoka suunnitelmamme vaihtuivat drinkkeihin. Hard Rock Cafe on mukavan erilainen kokemus. Rock-henkisestä sisustuksesta tunnettua ravintolaa koristavat muun muassa John Lennonin punainen karvatakki sekä Bob Dylanin huuliharppu. Mikä tärkeintä myös Justin Timberlake pipoineen on päässyt kehyksiin :D Tarjolla on tuhtia jenkkimättöä ja kiitettävä lista drinkkejä turistipaikkahintaan. Ravintola on hyvä vaihtoehto ainakin jos haluaa hetken tuntea itsensä turistiksi omassa pääkaupungissaan :D


Illan päätteeksi menimme Apolloon katsomaan Stand upia. Sam`s comedy clubin esiintyjinä oli André Wickström, Riku Sottinen, Ida Grönlund ja Kaisa Pylkkänen. Paras koomikko oli ehdottomasti ensimmäisenä esiintynyt André Wickström, joka tykitti omalla tasaisen varmalla tyylillään tarinoita, joihin yleisö pystyi hyvin samaistumaan. Tällä poskilihasten kramppeja aiheuttaneella esityksellä asetettiin aika kova rima illan muille esiintyjille. Toinen vahva esiintyjä oli Riku Sottinen, joka sai yleisön hyvin mukaan tilannekomiikkaansa. Yleisöstä bongattiin niin polttariporukoita, kimallepaitaisia miehiä kuin satunnaisia eturivin katsojia. Osa jutuista vaikutti kuitenkin etukäteen suunnitelluilta. Ida Grönlund yllätti hauskoilla jutuillaan, mutta Kaisa Pylkkäsen huumori ei oikein uponnut yleisöön.

Suosittelen kaikille Stand Up iltoja :) Vielä on nähtävä ainakin Jaakko Saariluoma ja Sami Hedberg!

Oikein huisia ja hauskaa viikkoa kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. vitsi ku makee sekotustikku, tahtoo tollasen kans
  -milla-

  VastaaPoista
 2. Eiks oo! Otettiin mukaan ne tottakai :)

  VastaaPoista
 3. Mäki otin tuolta noita tikkuja mukaan :D:D Kaikkien aikojen paras koomikko on kyllä ISMO LEIKOLA! Mutta sami Hedbergkin kelpaa..halusin käydä kattomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turisti hamstrausta :D Tuut mukaa seuraaval kerralla, mennää kattoo Ismoo tai Samii. Mut siis tutustuin hieman tuohon Ismoon tuolla juuutuuubissa ja on kyllä hauska mies! :D

   Poista