maanantai 6. toukokuuta 2013

Fit inspiration

Olen innostunut lenkkeilystä toden teolla nyt kun lämpömittari hipoo kesälukemia ja vaatetustakin voi keventää. Toivottavasti saatte keväisestä urheilu innostuksestani inspiraatiota ;) Tässä hieman kuvia!
Valion Pro Feel -rahkat ovat suosikkini! Perinteisiin maitorahkoihin verrattuna maku on parempi. Raejuusto ja tonnikala ovat myös hyviä proteiinin lähteitä ja aamu lähtee käyntiin kuitupitoisella puurolla :)
Rullaluistimet odottavat vielä testausta :D

Inspiskuvat Pinterest


Lenkkimusaa!

Mitkä lajit/biisit sinua liikuttavat? Treenivinkkejä jakoon!

Viikonloppuna on käyty moikkaamassa liskoja ja käärmeitä Tropicariossa ja tänään suunnistamme Anskun kanssa kaupungille! Niistä lisää myöhemmin. Aurinkoista viikkoa! :)9 kommenttia:

 1. Mäkin oon nyt yrittänyt käydä siellä lenkillä mahdollisimman usein :) alotin tän kuntoilun alkuvuodesta kotona treenaamisella, mitä harrastan edelleen. Haluisin alkaa käydä salilla jossain vaiheessa, kun kotona treenaamisessa on niin hankalaa se painojen lisääminen yms. Toistoja tulee tehtyä liikaa, eikä lihakset oikeen enää kehity. Mutta suosittelen lihaskunnon harjottamista, se tukee hyvin tota aerobista liikuntaa, eikä kuntoilusta tuu liian yksipuolista. Alkuun löytyy netistä hyviä liikkeitä kotona tehtäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käynyt n. kolme kertaa viikossa lenkillä ja venytellyt lopuksi. Varmaan lenkin päätteeksi olis hyvä tehdä lihaskuntoakin. Huomannut, että ainakin keskivartalonlihaksiin pitäis kiinnittää huomiota sekä ylävartaloon ettei menis niska ja hartiat jumiin. Toi sali ei oo oikeen tuntunut omalta jutulta, mutta varmasti motivoisi jos olisi sopiva ohjelma. Ryhmäliikuntatunnit tosin on kivoja! Täytyypä tsekkaa mitä ohjeita netistä löytyy, kiitos vinkeistä! :)

   Poista
 2. Lenkkeily on ihanaa kun aurinko paistaa ja pystyy juoksemaan metsässä kun lumet on sulanut :)

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. moi en tiedä ootko nähnyt uutista/tutkimusta noista maidoista, ite näin sen jonkun linkkaamana faces ja sen uutisen perusteel vaihdoin ihan tavalliseen siniseen laktoosittomaan purkkiin ku nois rasvattomis voi puuttua jotain tärkeitä osia kun se rasva on poistettu niin muutakin on saattanut poistua et mäki join vaan ennen tota rasvatonta mut ku luin sen maitojutun ni sit vaihtu takas ei rasvattomaaan.

  VastaaPoista
 4. P.s edellinen viesti oli siis multa Millalta :)

  P.S.S mä niin tarvisin jonkun urheilu kaverin joka sais mutki tonne urheilee oon niin hitonmoinen laiskimus sen suhteen et tarvisin niin jonkun patistajan, ja pitäishän sitä alkaa vähän "dietillekin" sit mut dietin ylläpitäminen vaatis enemmän rahaa ku kaikki kasvikset, hedelmät, pähkinät, rahkat ym. maksaa ja halvempaa täl hetkel elää sil ruokavaliol mil elää ja haluisin kyl mennä jonnekin tanssilliseen liikuntatunnilekin mut neki maksaa et ehkä nää mun tavotteet on sit joskus ku ois töis tavoitteita niin kauan mä voin vaan haaveilla rantakunnosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Milla! Oon kuullut, että rasvattomasta maidosta puuttuu hyvä ja terveellinen maitorasva. Onhan toi rasvaton aikamoista litkua kun vertaa tavalliseen maitoon. Rasvojakin kun pitäis saada sopivassa suhteessa! Kaverin kanssa urheilu on kyl paljon hauskempaa, tutkimusten mukaan ihminen liikkuu nopeemmin kun vieressä toinen :) Toimivinta on syödä ihan normaalisti ja hyvin ja liikkua joka päivä vähän. Dieetit on ihan humpuukia ja pähkinät oraville! :D Zumba ja kaikki tanssitunnit on kyl kivoja kun ne kohottaa kuntoa ihan huomaamatta! Jos ei tanssitunneille pääse niin kannattaa kokeilla tanssitreeni dvd:itä :) Rantakunto on kyl sellanen saavuttamaton käsite, jota ei omasta mielestä minään vuonna tunnu saavuttavan :D Paremmin toimii se, että koittaa pitää ittensä sopivissa rajoissa vuoden ympäri. Elämässä on tärkeempääkin kuin rasvaprosenttien kyttäys, tärkeintä on urheilun tuoma hyvä fiilis ja itsevarmuus :)

   Poista
  2. Mä kato heti vaan kiinnitin huomiota et kuvas on rasvaton maito ja no siin jutus minkä näin ni luki et siit rasvattomast on siis poistunut muutakin kuin se rasva jotain hyvä aineita tms.Voin kattoo jos löydän sen jutun tuolt facest... Jep niinhän se on kaverin kaa on mukavmpi liikkuu ja lähtee helpommin liikkeelle sellanen palvelu pitäis kyl olla mis sais liikunta kaverin sellasen oman sparraajan ja mieluiten tietenkin lähi asuinalueelta, se ois hyvä ja ilmottauituis heti ku niin tarvisin sellasta puskijaa tonne lenkille tms. En nyt tiedä vähä hilihydraattinen ainakin toimi kaveril ja laihtu hyvin raskauden jälkeen ja pähkinäthän on hyviä proteiinin lähteitä mut niitä ei saa syödä liikaa mut niin kauan ku rahatilanne on mikä on ja hiilihydraatin on halvempia ku proteiinin lähteet ni en diettiä alota ja no oon mä ihan kohtuu tyytyväinen mun painoon etten mikään pulska kuitenkaa oo enkä vahi mun painoo tms. ei ees omisteta puntarii... Dvd on vaan siin huono etten kotona kehtaa alkaa treena ku marko näkis... oon ehkä vähän pöhkö mun mieshän se on vaan mut en vaan kehtaa :D

   Poista
 5. Great inspo! I love it:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  VastaaPoista
 6. Ite kans innostunut taas lenkkeilystä!! Oispa vaan koko ajan näin hyvät ilmat!!;) <3

  VastaaPoista