tiistai 16. heinäkuuta 2013

Aurinkolahti

Tänään lähdimme kaverini Anskun kanssa Aurinkolahden rannalle. Sää oli todella kaunis, mutta rannalla tuuli silloin tällöin todella kovaa ja hiekka pöllysi niin, ettei aurinkoa pitkään voinut ottaa. Lähdimmekin kävelemään rantabulevardin toiseen päähän kallioille, josta oli hienot maisemat. Kävin ensimmäistä kertaa Aurinkolahden rannalla ja ihastuin kovasti. Tuulettomana ja helteisenä päivänä varmasti upea auringonottopaikka!
Anskun ihana hapsuhame ja laukku

Mekko ja laukku H&M |  Toppi BikBok

Viime viikolla kävin Minnan kanssa Kluuvin Hanko Sushissa syömässä. Lohipalat olivat isoja ja hinta-laatusuhde kohdillaan!Kiva kesäpäivä siis vietetty! Kertokaahan suosikki rannoistanne ;)


6 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi sun asu!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. Hi! I really envy you that nice summer weather, it looks so idyllic :) The H&M skirt was really beautiful, btw :)

  xx
  Camilla
  http://kapteinmoe.blogspot.no

  VastaaPoista
 3. Kiva, että tekin kävitte tuolla Aurinkolahdessa :) Ihana se valkoinen Bikbokin toppi, minkä ostit ja hyvä, että laitoit viimein ton maksihameen päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyi käydä katsastamassa se kun kaikki ovat kehuneet rantaa :) Se osoittautuikin ihanaksi vaikka onkin tosi tuulinen! Löysin Kampin liikkeen viimeisen kappaleen alesta puoleen hintaan joten oli pakko napata se toppi :D Hah joo ajattelin että nyt tai ei koskaan ja otin maksihameen käyttöön! Parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

   Poista
 4. Oi onpa niin kesäistä :) Kiva blogi sulla !

  VastaaPoista