maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomatunnelmia

Tää tyttö on nyt palannut kesälomalta hyvin ruskettuneena ja iloisena! :) Lauantaina vietimme poikaystäväni kaverin tupareita, joissa oli tarjolla mm. hyvää voileipäkakkua. Ilta oli todella hauska ja kuvia tuli napsittua paljon. Seuraavat kuvat Minnalta :)Maanantaina kävimme Minnan kanssa Pihlajasaaressa :)


Keskiviikkona suuntasimme poikaystäväni kanssa Hietsuun ruskettumaan ja heitin talviturkin! Mukaan tietysti Muumi-limut :D
Kävimme myös Seurasaaressa, jonka kiersimme rantalenkkiä pitkin. Saarella oli niin kesyjä lokkeja, että antoivat tulla näinkin lähelle kuvaamaan! Oravia tosin ei näkynyt ollenkaan, joten pähkinät päätyivät hanhille.Pyöräilimme myös Tuusulanjärven ympäri! Tuusulanjärven kierroksen pituus on noin 21 km ja sopivaa vauhtia pyöräillen reitin polki parissa tunnissa. Matkan varrella järvi jää näköetäisyydelle ja reitillä on myös levähdyspaikkoja ja kahviloita. Tuusulan Rantatiellä on jonkin verran nähtävyyksiä. Kierrosta tehdessä voi laittaa nimensä reitin varrella olevaan vihkoon johon yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kesän lopuksi pyöriä. Vuosittain kirjataan yli 38 000 pyöräilijän merkintää.Tuliaisiksi suklaakahvia

Lisäksi lomalla on juhlittu kaverin synttäreitä Rastilassa, josta suuntasimme Namuun. Olemme käyneet myös Kuusijärvellä sekä pelanneet sulkapalloa, tennistä ja minigolffia :D Kelit ovat olleet suurimmaksi osaksi upeat! Muistakaahan nauttia kesästä ja lämmöstä ;)


6 kommenttia:

 1. Oi kun ihania kesäkuvia :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia otit tuolta Pihliksestä ja kivoja lomakuvia muutenkin :) Seurasaari on kyllä kanssa tosi kiva paikka! Mäkin heitin mökillä talviturkin! :D Oliko kylmää vettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihlajasaari on kyllä ihana paikka! Lomalla onkin tullut rantailtua niin siellä, hietsussa kuin Kuusijärvelläkin :) Heinäkuussa viimestään on heitettävä talviturkki, vesi oli sekä hietsussa että kuusiksella tosi lämmintä!! Tietty aluks kirpasee :D Kannattaa käydä tuol Seurasaaressa, siel rantalenkillä on kivat maisemat :)

   Poista
 3. oivitsi, pakko testailla joku päivä noita täytettyjä paprikoita, näyttää superhyviltä! :)

  VastaaPoista
 4. niin ihania kuvia! <3 Oletpas upea!

  VastaaPoista
 5. ihania kesäkuvia ja varsinkin ruokakuvia,omnomn;)

  VastaaPoista