torstai 25. heinäkuuta 2013

Suomenlinnassa

Pakattiin keskiviikkona kamppeet ja lähdettiin kohti Suomenlinnaa tarkoituksena viettää rentouttava vapaapäivä. Sää oli hieman pilvinen, mutta se ei saarella kävelyämme haitannut ja muuten ilma oli kyllä todella lämmin! Välillä oli pakko pitää lepotaukoja piknik eväitä syöden ja makoillen merituulessa. Käveltiin myös useimmat tunnelit läpi ja ihaltiin purjeveneitä. Tässä sinisävyisiä kuvia reissulta:Sunnuntaina menemme Minnan kanssa Hietalahden kirpputorille myymään vanhoja vaatteita, tervetuloa moikkaamaan ;) Myynnissä paljon hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä sekä vanhoja ratsastustarvikkeitani.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. Nice photos :)

  xx
  Camilla
  http://kapteinmoe.blogspot.no

  VastaaPoista
 3. Ompa Suokissa kuivan näköistä! Oon luultavasti menossa sinne tänään. Myytkö nyt jo noi H&M:n valkoiset korkkarit vai onko ne vaan samannäköiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurtsi oli kyllä siellä tosi kuivaa, helteinen kesä tehnyt tehtävänsä. Oli siellä sadettajia päällä, mutta paahteisilla paikoilla maa vaan pöllysi. Se saari missä käytiin kesäkuussa oli kyl kans kiva! Joo ne on ne aleista ostetut joita käytin kerran ja totesin liian löysiksi nilkasta ja oli nuutenkin heräteostos :D Saat ne jos haluut :D

   Poista