tiistai 30. heinäkuuta 2013

Viikonloppu

Lauantaina käväisin töissä tekemässä kampaukset kaasoille ja sitten lähdimme poikaystäväni kanssa Pihlajasaareen. Nautimme helteestä rannalla ja kallioilla sekä kävelimme saaren ympäri. Pihlajasaaria on oikeastaan kaksi, jotka kävelysilta yhdistää.
Sunnuntaina vietimme aurinkoisen päivän Minnan kanssa Hietalahden torilla myymässä. Myynnissä oli suuri määrä vanhoja vaatteitamme, kenkiä, laukkuja, koruja, poikaystäväni vaatteita ja vanhat ratsastustarvikkeet. Saavuimme paikalle heti yhdeksältä kokoamaan kahvion vieressä olevaa pöytäpaikkaamme, ja jo tavaroita esille laittaessamme ihmisiä oli niitä ostamassa. Aamulla ihmisiä kävi todella paljon tutkimassa pöytäämme, mutta tilanne rauhoittui päivän mittaan. Olin ensimmäistä kertaa kirpparilla myymässä ja oli kyllä hauska kokemus! Rahaa sain myymistäni tuotteista yllättävän paljon vaikka ihmiset olivat kovia tinkimään! En kuitenkaan alkanut lepsuilemaan, vaan pyrin pysymään ainakin aluksi alkuperäisissä hinnoissa. Kompromissi ratkaisut kuten kahden euron vaatteesta 1,50 e toimivat parhaiten ;) Paljon oli erilaisia ihmisiä liikkeellä, toiset olivat varautuneet isommalla rahalla ja toiset olettivat saavansa vaatteet melkein ilmaiseksi. Parhaiten kaupaksi menivät kesäkengät, mekot ja topit, ja pöydällä ollut vaatevuoremme laski nopeasti. Minnalla oli myynnissä pari ihanaa mekkoa ja itselläni farkkushortsit, joita melkein kaikki katselivat ja sovittelivat, mutta jättivät kuitenkin ostamatta :D Jäljelle jääneitä vaatteita voin myydä tai lahjoittaa kavereille!
 Osa näistä kuvista Minnalta :)
5 kommenttia:

 1. itekin varasin tuolta just pöydän kolmen viikon päähän sunnuntaille, toivottavasti silloin on yhtä nätti sää ;) hietsu on kyllä ihana kirppis, siellä pääsee niin helposti tavarastaan eroon eikä melkein mitään tarvii koskaan kotiin takaisin raahata :D

  VastaaPoista
 2. Jos vaan sattuu hyvä sää niin hietsussa on ihana tunnelma ja tavara menee todella hyvin kaupaksi! Ja vaikkei menisi niin kokemuksena hauska :) Tuolla täytyy tulla kesällä pyörähtämään muutenkin kuin myymään!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä kiva kokemus :) olisi kiva mennä myymään vaikka ensi kesänäkin, mutta en tiedä ehtiikö niitä myymisen arvoisia vaatteita kerääntyä taas niin nopeasti! Kiva toi mun leuattomuus jokaisessa tuolta otetutta kuvassa :--) ja kivoja kuvia Pihlajasaaresta, oisi kiva ehtiä sinne vielä pari kertaa tänä kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, koitan nyt hankkia vaan sellaisia vaatteita jotka tulee varmasti pidempiaikaiseen käyttöön. Mutta mennään jos kertyy jotain myytävää :) Hah valo vääristää ;) Pihlikseen pääsee niin helposti et siel olis kiva käydä useemminkin ottamassa aurinkoa :)

   Poista
 4. Oi oi, näyttääpä Pihlajasaaressa hyvältä!

  VastaaPoista