torstai 1. elokuuta 2013

August 1st :)

Kävimme Minnan kanssa Stockan 8.kerroksen kahvilassa salaateilla. Lisukkeet sai valita itse ja otin lohta, oliiveja, vuohenjuustoa ja paprikaa. Aiemmin olen käynyt yläkerrassa vain Fazerin kahviossa, ja oli kiva löytää Factoryn lisäksi toinen hyvä salaattibaari!

Jälkiruoille suunnistimme Jogo -jugurttijäätelöbariin Tennispalatsiin, jossa sai valita suureen tai pieneen astiaan eri makuisten jäätelöiden väliltä, tai laittaa vaikka vähän kaikkia, sekä lisätä valitsemiaan lisukkeita, joita oli todella paljon! Terveellisempään makuun hedelmiä ja marjoja tai herkuttelijoille karkkeja. Hinta määräytyy jäätelöannoksen painon mukaan. Aiemmin olen käynyt muissa tällaisissa Frozen Yoghurt Cafeissa, mutta täytteitä saa valita vähemmän ja hinta on suunnilleen sama. Innostuin täytteistä niin, että annokselle taisi tulla hieman painoakin :D


Stockalta löysin arkikäyttöönkin sopivat kiilakorkkarit.

Lauantaina vietetään isoveljeni häitä Hausjärvellä :) Juhlien järjestämisessä on ollut melkoinen urakka ja niistä tulee varmasti ihanat! Juhlia varten remmikorkkarit Zarasta ja laukku Lindexistä.
 Nyt uppoudun Sinkkuelämään pariin :D Ihanaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Ihanat noi remmi korkkarit ! oonki ettiny tollasii mustii! :o

  VastaaPoista
 2. hei kiitti tosta salaattivinkistä! itekin käyn yleensä factoryssa, mutta näyttääpä hyvältä toikin! pitää kokeilla;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä herkullisen näköistä salaattia :). Siitä on pitkä aika kun olen itse ollut jonkun häissä. Niissä on kyllä aina ollut hirmu kiva tunnelma

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi korkkarit! Jugurttijäätelö oli kyllä herkkua, mutta ilmeisesti ei sovi mulle T. verta nenästä ensimmäistä kertaa ikinä :D kerran, kun söin suolapähkinöitä yksin aika ison pussillisen, mulle tuli kuume :--) laitappa kuvia häistä. Noi Sinkkuelämän vikat kaudet ja varsinkin vikat jaksot on ihania!

  VastaaPoista
 5. Ne on! juhlissa vaan hieman sotkeutui valkoset korot :D Toi oli kyllä paras jugurttijäätelö baari missä oon käynyt, oli täytteitä tarpeeks ;) Mullakin saattaa tulla kylmistä ruuista päänsärkyä ja jotkin muutkin harvemmin syötävät ruoat aiheuttaa ihan ihme vaivoja! :D Sinkkikset vaan paranee loppua kohti, jos olis aikaa niin kattos ne kaikki putkeen :D Ihanaa kun lainailit niitä mulle! Lisäilen kuvia viikonlopulta tänään illemmalla ;)

  VastaaPoista