keskiviikko 21. elokuuta 2013

Happened last week

Viime viikon tiistaina kävimme Minnan kanssa Stockmannin kahdeksannen kerroksen kahvilassa syömässä kakkua ja juomassa kuplivaa. Pientä luksusta arkeen! ;)


Pidin hemmotteluviikon, jolloin laitoin mm. hiukset ja ripset kuntoon :) Ripsiä käyn huollattamassa joko töissä tai Spa House Järvenpäässä. Hiukset saivat tyveen tummemman sävyn.Nimipäivänäni sain poikaystävältäni ihanan lahjan! :)

Lauantaina lähdimme kaveripariskuntamme kanssa nelistään ulos. Menimme Music Club Casa Latinaan Königiin. (http://casalatina.fi/). Emme olleet käyneet ravintolassa aikaisemmin. Kerroksia oli kolme, joissa useita tanssilattioita. Koko illan soi enemmän tai vähemmän tunnettuja latinorytmejä, josta miehet eivät erityisemmin pitäneet. Me tytöt taas emme olisi malttaneet istua, sillä jatkuvasti soi niin hyvä musiikki ja meillä on niin samanlainen musiikkimaku. Illalla tulikin tanssittua jalat kipeiksi!
Toppi-BikBok

Eilen kävimme tyttöjen kanssa ihailemassa syysvaatteita Stockalla. Lupaan lisäillä enemmän asukuvia ja vaatepostauksia, alan jo innostumaan syksyn uutuuksista ;) Mutta vielä on kesää ja aurinkoisia kelejä jäljellä, ottakaa kaikki irti loppukesästä! Nyt lenkille ja töihin :) Kirjoittelemisiin!5 kommenttia:

 1. Oot ollut kyl niin kauniina! :)

  VastaaPoista
 2. http://asyoungasufeel.blogspot.fi/2013/08/haastettu.html

  Sut on haastettu! Uskallatko ottaa haasteen vastaan? ;)

  VastaaPoista
 3. Hei kaunotar. Olin kyllä blogisi lukijana, mutta jostain syystä sitä ei enää näkynyt lukuluettelossani. No jos toinen kerta toden sanoo ;)

  VastaaPoista
 4. Olisi kyllä ihanaa käydä taas viihteellä piitkästä aikaa! Ensi kuussa sitten, kun rahaa alkaa taas tulemaan normaalisti ;) ja kauppoihin on tullut ihania syysvaatteita. Zarassa muun muassa oli ihanat nilkkurit ja haaveilen, että löytäisin sen täydellisen tekoturkistakin talveksi. Ja H&M:ssä oli ihania nahkahameita, juuri semmosia, mitä etsin keväällä. Käydään vaikka ensi kuussa katselemassa! Mäkin alan jo pikkuhiljaa viimein lämmetä ajatukselle syksystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään sitten ens kuussa kun parempi rahatilanne! :) Zarassa onkin ihania kenkiä ja takkeja syksyks! Todellakin mennään ens kuussa katselemaan syysvaatteita! Viimeistään ihanat vaateuutuudet nähtyään on valmis syksyyn ;)

   Poista