maanantai 12. elokuuta 2013

Saturday night :)

Moi taas! :) Tässä hieman kuvia viikonlopulta. Kävimme hohtokeilaamassa Kampin neljännessä kerroksessa sijaitsevassa keilahallissa. Keilahallissa on 12 rataa ja se muistuttaa jopa enemmän clubia kuin keilahallia. Se saattaa tietysti johtua siitä, että olen enimmäkseen käynyt vanhemmissa keilahalleissa esim. Järvenpäässä. Kampin hallin tunnelma on huomattavasti trendikkäämpi ja tilavampi. Hinnatkin toki tuplasti sen mitä tavallisemmissa paikoissa. Aiemmin olen käynyt täällä keilaamassa tyttöporukan kanssa, ja heittämään pääsi harvemmin kuin nyt kaksistaan ollessa. Keilatessa tulikin todella kuuma ja peli oli tasaisen tiukkaa ;) Keilaamasta suunnistimme jatkamaan iltaa uudistuneeseen Tigeriin, jossa emme pitkään aikaan olekaan käyneet. Entisestä vip-tilasta oli tehty tyylikäs ja musiikki oli sillä puolella hyvää. Enimmäkseen tuli kuitenkin vietettyä aikaa terassilla sekä toisella puolella, jossa oli isompi tanssilattia.
Omaa vuoroa odotellessa oli viihdyttävää katsoa kanssapelaajien heittoja :D Tyylejä on monia!


Huomenna suuntaamme Minnan kanssa kaupungille kiertelemään. Mukavaa viikkoa kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. meki käytiin lauantaina keilamaas tosin ikaalisis :D yritän laittaa huomen postaust viikonlopust. -Milla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tekin kävitte keilaa :) Laitahan uutta postausta tulee! :)

   Poista
 2. Oho nyt vasta huomasin, että olet tänne kirjotellut. Hyvä, että keksitte lauantaille tekemistä. Pitäisi taas käydä kokeilemassa keilaamista, vaikka oon ollut aina sitä mieltä, että se on niin tuuripeliä (koska olen itse niin huono siinä :D ). Pitäisi päästä tommosista päähänpinttymistä eroon! Nättinä olet ollut ja kiva edelleen tuo bikbokin toppi :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa käydä keilaamassa, varsinki hohtokeilaus on hauskaa ja vaatii keilaus yllättävän paljon taitoa. Mulla tais tosin olla enemmän tuuripeliä :D Kiitos! Bikbokiin oli tullutkin taas uutuuksia ja löysinkin sieltä taas yhen kivan topin ;)

  VastaaPoista
 4. Apua mä rakastan keilaamista, vaikken mikään älyttömän huippu siinä ookkaan :--D Tästä tuli taas sellain fiilis että pitäis taas joskus mennä! Sulla on muuten tosi ihanan väriset hiukset, sellaset tosi vaaleet, ja silti samalla kauheen luonnolliset! :D

  VastaaPoista
 5. Se onkin tosi hauskaa!! Mullakin oli pitkä aika viime keilauksesta mutta innostuin taas kun kävin kokeilee, varsinki hohtokeilaus on kaveriporukalla kivaa :) Kiitos, niin on sullakin :)

  VastaaPoista