sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Linnanmäki

Lauantai-iltaa vietimme poikaystäväni kanssa Linnanmäellä. Olen käynyt siellä joka kesä niin kauan kuin muistan, ja pidän hurjimmistakin laitteista! Ruotsin Gröna Lundista löytyy vielä lintsiäkin vauhdikkaampia laitteita, jotka ovat saaneet minunlaisenikin hurjapään pelkäämään :D Harmi että jäi tällä kertaa Ukko välistä, siinä on ainakin tarpeeksi vauhtia! Eniten olen aina pelännyt kummitusjunaa ja kammokujaa. Heti ensimmäisenä suunnistimme kuitenkin testaamaan uudistuneen kummitusjunan, joka osoittautuikin enimmäkseen huvittavaksi. Säikyn kuitenkin todella helposti pimeässä jos joku esimerkiksi koskee yllättäen, ja muille laitteissa olijoille tarjosi varmasti huvitusta se, että poikaystäväni pelästyttämänä kiljuin moneen otteeseen näissä laitteissa :D Kierrettiin sitten laitteita minkä ehdittiin ja törmäsimme kavereihinikin, joiden kanssa kävimme vuoristoradassa. Kolmessa tunnissa kerkesimme käydä hyvin parhaimmat laitteet läpi eikä jonojakaan ollut samalla lailla kuin päiväsaikaan. Viime vuonna napsimme todellisia tilannekuvia järkkärillä mm. vuoristoradassa. Uutta kameraani en olisi ikinä ottanut vuoristorataan mukaan! Illan hämärtyessä laitteiden valot loistivat tunnelmallisesti ja olisimme jääneet pidemmäksikin aikaa puistoon kuvailemaan, ellei olisi tullut kiire lähteä puiston sulkeutuessa. Oli oikein vauhdikas kesän päätös. Tässä kuvia illalta :)
Ohho! Pitäisiköhän aloittaa dieetti uudestaan?!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tekin kävitte :) harmi, ettei osunut käynnit samalle päivälle. Mäkin olisin halunnut ostaa rannekkeen, mutta ne vaan on niin tajuttoman kalliita :D no käytiin siinä ainoassa ilmaisessa panoraama-laitteessa ;) tosin en kyllä uskalla muutenkaan yleensä mennä mihinkään kauheisiin laitteisiin, en oo vieläkään käynyt kiepissä tai siinä top spinissä (en tiedä mikä sen nimi on nykyään) kertaakaan. Jos valokarnevaalissa liput on halvemmat, niin voisi ehkä mennäkin, vaikka porukalla :)

    VastaaPoista
  2. Me oltiin sillä iltahupi-rannekkeella joka on vähän halvempi. Ihan hyvin siinäkin ajassa kerkes kiertää laitteissa! Oliskin ollut kiva jos oltais samana päivänä oltu tuolla :) Nimeen vieläkin laitteita biiden vanhoilla nimillä, ne oli mun mielestä paljon parempia! Joo se valokarnevaali on lokakuun alussa, silloin näkyy ne valot ainakin hyvin! Voitais tosiaan mennä silloin jos saadaan vaan porukkaa kasaan :)

    VastaaPoista