maanantai 9. joulukuuta 2013

Linnanjuhlien parhaat

Vietin itsenäisyyspäivää vastaanoton seuraamisen, saunomisen, ruoanlaiton ja lahjojen paketoimisen merkeissä. Seuraan mielenkiinnolla joka vuosi vieraiden kampauksia ja pukuvalintoja. Tämä vuosi oli nuorekkuuden ja trendikkyyden juhlaa Tampere-talossa. Rohkeita ja säväyttäviä asuvalintoja oli enemmän kuin aikaisemmin. Pukuetiketin höllentäminen laski kyllä asujen tasoa, ja vain harva osasi ottaa vapaammasta koodista kaiken irti tyylikkäästi. Joukossa oli kuitenkin muutamia helmiä ja kokosinkin parhaimmat asukokonaisuudet näytille. Parhaimpien joukkoon pääsi tänä vuonna mm. Satu Taiveaho, Minka Björch, Jaana Pelkonen ja Pamela Tola.
Huippukokki Tomi Björch ja hänen vaimonsa Minka olivat valinneet ylleen yhteneväisesti hopeaa ja mustaa. Minkan vartalonmyötäinen puku oli loistelias, ja sitä koristivat käsityönä tehdyt hopeakirjailut. Illan upein pari!
Näyttelijä Pamela Tola ja puoliso Lauri Tilkanen olivat toinen näyttävä pariskunta. Tilkanen oli pukeutunut Ted Bakerin tummaan pukuun ja oli ehdottomasti illan komeimpia vieraita. Pamela pukeutui Mert Otsamon suunnittelemaan pukuun, jonka kultaiset yksityiskohdat tehtiin Magnum-jäätelöpapereista. Laukku on Louis Vuittonin.
Kultainen vyö korosti naisen hoikkaa uumaa entisestään.
Elina Kiikko oli pukeutunut rohkeasti ja trendikkäästi nahkaan. Asu oli katu-aukottava, mutta malliltaan ja mitaltaan sopivan klassinen ja näin etikettiin sopiva. Hyvänä yksityiskohtana trendikäs asusteiden käyttö.
Jaana Pelkosen puku oli varustettu niin ikään avaralla kaula-aukolla.
Jaana Pelkosella on varma tyyli ja hän onnistuu vaatevalinnoissaan aina. Upean asun oli suunnitellut Laura Juslin. Pitkä, selkeän tyylikäs puku sai särmää räväkällä ear cuffsilla, jonka oli suunnitellut Jouni Salo Alexander Tillanderilta. Kokonaisuus oli harkittu ja jälleen kerran onnistunut.
Jenni Haukio oli tyylissään täydellinen ja ehdottomasti yksi illan onnistuneimmista! 60-lukua henkivä nuorekas yksiolkaiminen coctailpuku oli Sari Nordströmin käsialaa. Materiaali oli kaunista ja puku hyvin istuva. Asusteina toimivat hillityt Kalevala-korut.
Taiveaho otti vapaammasta pukukoodista kaiken irti. Lyhyen helman ja seksikkään värin lisäksi maustetta asuun toi avonainen selkäosa.

Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho.

Satu Taiveahon korut oli suunnitellut tamperelainen Miia Manner.
Yksi rohkeimmista pukeutujista oli Satu Toiveaho. Puvun suunnitteli Elina Loueranta, joka suunnittelee puvut myös Dancing on ice-kisaan. Perinteisiin Linnan juhlien asuun verrattuna iltapuku oli rohkean paljastava. Metallinhohtoisen puvun takaosaa koristi pitkä kirjailtu laahus. Tämä saattaa jakaa mielipiteitä, itse pidän taakse pitenevästä leikkauksesta.
Mitkä puvut sinua ihastuttivat?
Kuvat: iltalehti.fi


24 kommenttia:

 1. Kyllä Satu oli paras, ihan ehdottomasti. Myös Elinan nahka-asu oli magee, mutta en ehkä olisi pukenut juuri tähän tilaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, Satu erottui joukosta! Elinan asu on myös mielipiteiden jakaja, nahka oli aika rohkea valinta Linnan juhliin. Onneksi puvussa on tarpeeksi pituutta ja malli on klassinen, joten vaikutelma on kuitenkin siisti.

   Poista
 2. Satulla oli aivan upea asu! Sopi tosi hyvin hänelle :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, myös kampaus ja meikki olivat näyttävät :)

  VastaaPoista
 4. WOnderful dressesd people!

  I am following back via GF :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
 5. Just kauneimmat puvut oot tänne kerännyt! Mun suosikki oli ehkä Pamelan puku, erilainen kuin muilla mutta tosi kaunis :) Ja ah, Lauri Tilkanen oli niin komea tuossa puvussaan!! :D

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräsin kaikki mielestäni kauneimmat puvut. Pamelan puku oli ihan hänen tyylisensä ja myös eettinen! Ei uskoisi että on kierrätysmateriaaleista tehty! Miehet olivat myös niin komeita puvuissaan mutta juuri Lauri Tilkanen erottui joukosta! :)

   Poista
 6. Oma lempparini oli Jaana Pelkonen, simppeli mutta niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 7. Jaanan puku oli ihanan pitkänmallinen ja simppeli. Toispuoleinen kihara ja korvakoru sopi kokonaisuuteen hyvin. Hän osaa kyllä aina olla niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 8. Minkan ja Haukion puvut kuuluivat omiinkin lemppareihini. :)

  VastaaPoista
 9. Ehdin vihdoin tutustumaan blogiisi, kiitti viel linkistä :) Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
 10. gorgeous! love the dresses

  http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 11. Moikka, haastoin sut blogissani :)
  http://camiinka.blogspot.fi/2013/12/blogi-haaste.html

  VastaaPoista
 12. Mun on kyllä pakko sanoa, että en tän vuoden juhlista osaa nimetä yhtäkään asua, joka olisi mun mielestä ollut todella upea! Viime vuosina on ollut kyllä useitakin, mutta siihen voi vaikuttaa myös toi etiketin muuttuminen juurikin. Ehkä kiinnitin huomiota Leticia Makundan, Leena Harkimon ja Minna Parikan lookkeihin, mutta eivät nekään niin suuresti hätkäyttäneet :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harva puku siellä tosiaan erottui edukseen ja olisi ollut klassisen kaunis malliltaan ja väriltään. Harva osasi hyödyntää vapaata etikettiä tyylikkäästi. Näissä kokoamissani puvuissa on kaikissa hienoja yksityiskohtia, mutta mitään en ehkä sellaisenaan olisi linnaan laittanut. Joukossa vilahti myös upeita kampauksia ja pukuja, mutta niiden kantajat eivät jääneet mieleen eikä heitä mm. lehdissä sen pahemmin mainittu vaikka aihetta olisi ollut. Taitavat lehdetkin kiinnittää huomiota enemmän niihin henkilöihin jotka eniten esillä mediassa ovat ja se on harmi!

   Poista
 13. Great post
  I loe your blog

  Please visit: http://trendybutterfly.blogspot.fr/

  VastaaPoista
 14. awesome post
  wanna follow each other via gfc and bloglovin
  kisses

  VastaaPoista
 15. awesome post.great photos
  wanna follow each other via gfc and bloglovin
  kisses

  VastaaPoista
 16. Elina Kiikko nahka-asu tyylikäs ja seksikäs grr! t.Jani-75

  VastaaPoista