torstai 30. tammikuuta 2014

Moroccanoil

Työpaikkani tuotevalikoima on rikastunut IdHairin tuotteilla eli Ego Professionalilla, Sexyhairilla, vanhalla tutulla L`anzalla uusine tuotteineen sekä tärkeimpänä tämän hetken tunnetuimmalla hiustenhoitosarjalla, Moroccanoililla! Niin muotinäytökset, lehdet kuin julkkikset ovat kehuneet tätä sarjaa. Madonna on muun muassa sanonut, että jos saisi viedä pari asiaa autiolle saarelle olisivat ne tämä öljy ja Victoria`s Secretin olohousut :D Argan öljyä saadaan Marokon lounaisosassa kasvavien puiden siemenistä. Varsinkin kesäaikaan tai ulkomailla hiukset kaipaavat tehohoitoa, auringossa kärtsäys, päiväkausien sykeröt ja uiminen asettavat varsinkin vaaleat ennestään kuivat hiukset koville.

Parhain tuote on Treatment-hoitoöljy, joka palauttaa hiuksiin niiden menettämiä proteiineja, kiiltoa antavia rasvahappoja, omega-3-öljyjä ja vitamiineja sekä antioksidantteja. Se imeytyy välittömästi ja korjaa kuumuuden, muotoilun ja ympäristön aiheuttamat vauriot. Hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät ja helposti käsiteltävät. Öljyä tarvitsee kerralla vain yhden pumpullisen pitkäänkin tukkaan. Lisään öljyä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin latvoista tyveen, ja usein vielä silotan sillä latvat föönauksen jälkeen. Parhaiten öljy imeytyy kuiviin kutreihin. Kuten monien hiusta värjäävien ja muotoilevien hiukset, minunkin ovat latvoista hauraat ja kuivat.  Öljy on hyvin riittoisa ja pullo riittää jopa vuodeksi. Hoitoöljyä voi sekoittaa myös hiusväreihin ja muiden tuotteiden sekaan. Kaikilla tuotteilla on noin viitisenkymppiä hintaa ja vaikka se kuulostaa arvokkaalta, niin tuote maksaa kyllä itsensä takaisin! Olen käyttänyt öljyä noin viikon ajan pyyhekuiviin hiuksiin ja lisännyt kuivana vielä pituuksiin. Sähköisyys on tiessään ja latva ei ole karhea vaan pehmeä ja taipuisa jo nyt! Pidempiaikaisen käytön tuloksia odotellessa ;)

 Öljyn lisäksi olen ihastunut kosteuttavaan hiusnaamioon. Naamiota kannattaa käyttää kuuriluonteisesti hiuspesujen yhteydessä ja sitten pitää muutama viikko taukoa taikka sitten pari kertaa viikossa. Tämä naamio on tuonut eloon ainakin omat talven kuivattamat latvat ja ison kokonsa vuoksi se kestää 4-6 kk. Tämä 5 minuutin elvyttävä tehohoito sisältää runsaasti arganöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa hiuksia paikaten rakennetta, antaen elastisuutta, kiiltoa ja käsiteltävyyttä. 

Paljon rautoja käyttävälle täydellinend tuote on kosteuttava shampoo. Se palauttaa kosteustasapainon ja terveyden. Sisältää arganöljyä, rakennetta korjaavaa keratiinia ja rasvahappoja.
Näiden tuotteiden lisäksi sarja sisältää kattavan valíkoiman vahvistavia- ja muotoilutuotteita niin ohuille, erittäin huonokuntoisille kuin kiharillekin hiuksille. Sarjalla on erikseen hoitoseerumit kuivalle päänahalle ja pehmeän tuen antavia viimeistelytuotteita luonnollisiin kampauksiin. Uusina tuotteina Clarifying-shampoo, Hydrating Shampoo ja hoitoaine, Molding cream-muotoiluvoide, Styling gel, luminous strong hairspray, tuuheuttava muotovaahto ja lämpösuojasuihke.


Lanzan Tamanu cream shampoo palauttaa kosteuden ja kiillon talvihiuksiin. Silk serumia olen tainnut useaan otteeseen jo kehua :D


Suosikkivärinä pitää pintansa Illumina, jolla saa hohtavan vivahteikkaita sävyjä!

Onko Moroccanoil sinulle tuttu? :)


9 kommenttia:

 1. Hei vaikuttaapa hyvältä! Miun täytyy ehottomasti ettiä tuota öljyä käsiini!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, ihastut varmasti! Tuotetta saa Idhairin tuotteita myyvistä kampaamoista ja Stockalta :)

   Poista
 2. Viime vuonna ollessani messuilla, sieltä sai kyseisen tuotteen näytepakkauksia, joita vielä on jäljelläkin ja olen todennut, että kyllä tuo öljy on älyttömän hyvä keksintö! Kun näytepullot loppuu niin sitten hankkimaan tuo isompi versio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneusmessuilla tosiaan jaettiin Moroccon oilin pisteellä näytteitä. Se pieni purkkikin kesti ihan älyttömän kauan, riittoisaa on! Jää muut öljyt kakkoseksi tätä kokeiltua :)

   Poista
 3. Mulla on ollut käytössä tuo öljy ja kosteuttava naamio nyt muutaman kuukauden, ja en kyllä voi kuin kehua! Paitsi että niiden tuoksu on ihana ja jotenkin ylellinen, tekee ne hiuksista oikeasti kyllä aika superin tuntuiset :) Esimerkiksi tuon öljyn alottamisen jälkeen mun kärsineet hiukset ovat kasvaneet about 6 senttiä parissa kuukaudessa, ja mulla ei siis IKINÄ kasva hiukset :D En vaihtaisi enää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki öljyä kokeilleet ovat ihastuneet siihen! Maski on ihan omaa luokkaansa pehmentämään hiukset käsittelyjen ja esim. hopeashampoon tuoman karheuden jälkeen. Oho! Eron hiusten kunnossa ja kasvussa huomaa ihan silmissä. Hyvä, että olet saanut hiustesi kuntoon ja kasvamaan ja jaoit kokemuksesi ;)

   Poista
 4. Messuilta sain tosiaan itsekki noita näytepulloja hoitoöljystä ja yksi tuli livboxin mukana.Tykkään suuresti myös tuoksusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on ylellinen ja neutraali, miestenkin vahoissa toimii :) Kissatkin tykkäävät nuuhkia hiuksiani :D

   Poista
 5. Hyvä sarja, vinkki löytyy myös halvemmalla ulkomailta

  VastaaPoista