sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunny Week

Tällä viikolla on nautittu ihanan kirkkaasta pakkas säästä. Olenkin pakkasen ystävä silloin kun se tuo mukanaan hangilla hehkuvan auringonpaisteen. Se saa lähtemään ulos reippailemaan ja tänään tuli luisteltuakin ensimmäistä kertaa tänä vuonna poikaystävän kanssa. Ei kaaduttu kertaakaan eikä kaadettu tällä kertaa muitakaan luistelijoita :D Perjantaina kokoonnuimme tyttöjen kanssa illalliselle Sumo-sushiin Eerikinkadulle. Sushin nauttimisen lomassa vaihdoimme kuulumisia, herätimme kanssaruokailijoissa paheksuntaa naurullamme ja suunnittelimme tulevia synttäreitämme. Ravintolan listalla on monipuolisia vaihtoehtoja sushisettien suhteen, tilat ovat viihtyisät ja tämä oli kaikinpuolin hyvä löytö! Varsinkin salmon top ja ebi-puolelta löytyvät setit ovat hyviä.  


Herkullista oli myös tämänpäiväinen pasta :)
 Muutamia löytöjä. Olen maailman huonoin ale-shoppailija ja kartan ne kaukaa, sillä en aleista kuitenkaan löydä mitään ja mukaan tarttuu vain normaalihintaisia heräteostoksia. Vaikka vaatteista pidänkin, vihaan turhaa kaupoissa kiertelyä. Teen hankintalistan etukäteen ja kierrän kaupan läpi nopeasti silmäillen vain sellaisia vaatteita mitä etsin. Tehokasta ja säästyy turhilta ostoksilta :)

Aurinkoista viikkoa kaikille! :)


9 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä aivan mielettöman kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Great post!)Cool dress!Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
  http://www.elationofcreation.com/

  VastaaPoista
 3. Hei, millaista tuo Sumon sushi oli? Huomasin, että sielläkin olisi nyt ravintolapäivätarjous, mutta olen tottunut Sushibarin susheihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa tasoa kuin Sushibarissa ellei parempaakin, mutta paljon parempaa kuin ketjuravintoloissa. Ravintolapäivätarjouksiin olikin lisätty paljon sushiravintoloita, hyvä syy siis sinullekin käydä testaamassa tämä paikka, suosittelen! :)

   Poista
 4. Hey beauty :) would we follow each other on gfc and bloglovin? Maybe also on Instagram and twitter (widget on my blog), what do you mean? Regards from germany♥
  .♥. My Beauty Blog .♥.

  VastaaPoista
 5. Hienot löydöt. Hankintalista on kyllä hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se helpottaa ainakin mun kaupoissa suunnistamista ja välttyy heräteostoksilta :)

   Poista
 6. Uuu, Sumon susheja! Mäkin kävin viikonloppuna siellä syömässä ja kirjoitin siitä myös blogiini. Oli tosiaan herkkuja kasvissusheja ainakin mun setissäni. :))

  VastaaPoista