torstai 30. tammikuuta 2014

Wonderful weekend

Nyt tulee postausta tiuhaan tahtiin, sillä koneeni on palannut huollosta ja jaettavia juttuja on kertynyt paljon :D Viikonloppuna kävimme poikaystäväni kanssa katsomassa The wolf of wall street-leffan, joka päähenkilön osalta perustuu tositapahtumiin. Ohjaaja Martin Scorsese on valinnut elokuvan pääosaan Leonardo DiCaprion, josta voi jo arvailla elokuvan olevan loistava.
The Wolf of Wall Street kuvaa hyvin nykyisen länsimaisen elämäntavan menestyshakuisuutta, jossa kaiken ytimenä on pakkomielle tienata rahaa. Joissakin elokuva saattaa herättää paheksuntaa rankkojen kohtauksiensa, vääristyneen maailmankuvansa ja kielenkäyttönsä takia, joten se ei sovellu tosikoille. Nuori Jordan Belfort haluaa pörssimeklariksi ja saatuaan harjoittelupaikan Wall Streetiltä elämä asettuu uomiinsa, hänellä on tuore vaimo ja rahaa tarpeeksi elämiseen. Jordanista tulee tietysti virallisesti pörssimeklari päivänä, jolloin osakkeiden arvo romahtaa kaikkialla maailmassa, ja tämän seurauksena Jordan menettää työpaikkansa. Romahduksen jälkeen Jordan löytää itselleen uuden työn, mutta ajautuu samalla väärille teille. Alun perin kiltti mies muuttuu "Wall Streetin sudeksi", joka osakkeilla keinottelemalla ryövää viattomien ihmisten rahat ja käyttää ne omaan luksuselämäänsä. Belfortin ideologian mukaan elämässä menestymiseen ei vaadita kuin hyvät puhujan taidot. Niin autot, talot kuin vaimokin vaihtuu ja elämää pyörittää mm. huumausaine-addiktio. Huumeidenkäyttöä elokuvassa näytettiin liiaksikin, mutta Leonardo DiCaprion on ylimielisessä rooliissaan loistava. Lopulta FBI alkaa olla jäljillä ja ylpeys käy lankeemuksen edellä. Elokuva kestää kolme tuntia, mutta sen verran täynnä tapahtumia tarina on ettei se missään vaiheessa pitkästytä. Loistava leffa, suosittelen!
Päädyimme jälleen Amarilloon hamppareille, vaikka tarkoituksena oli etsiä ravintolapäivien valikoimasta edullinen uusi paikka. Mitä sitä hyvää vaihtamaan :D Sitten Hard rock cafeseen drinkeille!

Vietin tiistaina synttäreitä ja sain lahjaksi kauan haaveilemani Guessin kaulakorun ja ihania kukkia :)) 
Viime aikoina olen etsinyt ylipolvensaappaita ja löysinkin sellaiset (ehkä liiankin korkeat). Viikonlopun synttäreitä silmälläpitäen on nyt mekkokin hommattu. Pidämme kaveriporukalla yhteis syntymäpäivät, joista kerron varmastikkin myöhemmin lisää.


Vaikka tammikuu onkin täynnä iloisia tapahtumia, odotan silti jo kesää, lämpöä, kesävaatteita ja TÄTÄ rusketusta!! :D

Ihanaa viikonloppua! :)


2 kommenttia:

  1. toi mekko näyttää aivan täydelliselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin malliltaan ihana, tavallaan tosi klassinen vaikka onkin suht lyhyt ja avonainen.

      Poista