sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Jalkojen hemmottelua

Pidin tänään jalkojen hemmotteluillan uudella jalkojenhoitosetilläni. Seisomatyössä jalat joutuvat koville, joten tämä on todellakin tarpeellinen väline! Laitteessa on kolme asetusta: 1. värinä 2. poreet ja lämpö 3. hieronta, poreet ja lämpö. Jälkimmäinen on mielestäni asetuksista ihanin. Keskellä on myös hierontarulla jalkapohjille ja pohjassa on hierontanystyjä. Setti sisältää myös ladattavan manikyyri-ja pedikyyrisetin 9:llä lisälaitteella. Lushista kylpypalloja vielä hemmottelut kruunaamaan :)
Parhaan tuloksen saa hoitamalla kylvyn jälkeen kuivia jalkoja pyöritysakseliin kiinnitettävillä tarvikkeilla. Laitetta käytetään ulkoalueelta siällepäin. Tässä hiontalaattoja oikealta lähtien:
- Hienojakoinen tarkkuusosa kovettuneen ihon poistoon
- Teräväkärkinen osa ihon pehmentämiseen ja varpaankynsien hoitoon.
- Pyöreä tarkkuusosa paksujen kynsien pinnan viilaamiseen ja käsittelyyn.
- Hienojakoinen hiontalaatta kynsien loppuviilausta ja muotoilua varten.
-Karkea hiontalaatta on karkeampi vaihtoehto muotoiluun ja viilaukseen.
- Kiillotuslaatta viilattujen kynsien kevyeen kiillotukseen. Se tasoittaa kynsiä ja antaa kiiltävän pinnan.
- Hienojakoista ihoraspia käytetään varpaiden kovettumien hiontaan.
- Karkea ihoraspi kovettuneen ihon hiontaan.
Viimeistelyyn Oriflamen jalkojen kuorinta-aine kosteisiin jalkateriin. Huuhdellaan pois. Halkeileville kantapäille pehmentävä voide.


Lopuksi vielä varpaankynnet kuntoon ja Oriflamen kosteuttavat sukat jalkaan yöksi! Jalat kiittää, jäi ihanan pehmeä ja rento fiilis tämän hoidon jälkeen :)


Onko teillä jalkojenhoito- tai tuotevinkkejä?


4 kommenttia:

 1. Täytyski jossain vaiheessa hankkia ihan jokin edullinen jalkahoitolaite.Mie olen vaan vadissa liottanu jossa ollut kylpyrakeita/kylpypommi .Sen jälkeen raspilla ja sit rasvaa.Omistan myös noi oriflamen sukat ku muistas käyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vati kylpyrakeillahan ajaa ihan saman asian, jalkojenhoitolaitteessa on vaan ne ihanat hieronnat :) Se iso jalkaraspi vie kyl parhaiten kovettumat, näillä hiontapäillä se on vähän hidasta puuhaa. Jalkojenhoito meinaa aina jäädä taka-alalle hoitorutiineissa. Viime kesänä mun jalat oli niin karseen näköset että päätin alkaa satsaa myös niihin.

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä tuotteelta, Yves Rocherin laventeli jalkavoide toimii myös hyvin ja viilentää jalat kesällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla! :)

   Poista