maanantai 10. helmikuuta 2014

Treenejä talveksi :)

Aiemmin kerroinkin tehneeni melkein naapuristani mahtavan löydön, nimittäin kuntosalin joka on avattu siihen jo noin vuosi sitten. Löysin sen vasta vähän aikaa sitten :D Kävimme poikaystäväni kanssa viikonloppuna siellä pelaamassa sulkista ja tsekkailin samalla ryhmäliikuntatunteja, jotka vaikuttivat sen verran lupaavilta, että hankin tänään itselleni jäsenyyden salille! :) Hinta on edullinen 29 e/kk, tosin aluksi maksetaan kulkukortti 20 e. Tähän sisältyy vapaa kuntosalin käyttö 24/7 sekä rajaton ryhmäliikuntatunneilla käynti. Kortille voi ladata kuukausittain lisäaikaa hintaan 30 e/kk. Aiemmin olen käynyt satunnaisesti Järvenpään LadyLinella, joka onkin yksi suosikki saleistani. Kertamaksuilla olen käynyt myös uimahallissa, ja lisäksi teen juoksulenkkejä ja treenailen kotona säännöllisesti. Tämä loskakeli alkoi nyt todella tympiä ja kaipasin uutta motivaatiota talveksi. Olen todella innoissani! Tuntivalikoima on laaja: zumba, dance cardio party, flex train, fitness dance, kahvakuula, cross training, peppu-reisi, bodytoning, flat abs, party rockin step... Ajattelin heti huomenna suunnistaa tanssifitness tunnille. Pidän vapaudesta valita mielekkäimmät tunnit ja treeniajankohdat ilman tiukkoja sitoumuksia ja aikatauluja. Urheilu on aina kuulunut elämääni ja olen hurjapääänä kokeillut melkein kaikkea mahdollista. Lukiossa täytin vapaavalintaiset kurssini liikunnalla ja kuviksella ja nuorempana olen harrastanut ratsastusta, tanssia ja lasketellut paljon. Polvet ovat kyllä sen mukaisessa kunnossa :D Pinterestiä en ole kerennyt paljoa päivittämään, mutta inspiraatiota kaipaaville: http://www.pinterest.com/mmaryjane/fitness/
Onko teillä kokemuksia kuntosalijäsenyydestä tai hyviä vinkkejä?

Pinterest

8 kommenttia:

 1. Mä kävin kans aina Järvenpään Ladylinella silloin kun asuin siellä! Oli tosi paras sali! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan paras! Helpot laitteet ja ryhmistunneilla motivoivat ohjaajat :)

   Poista
 2. Onpas halpa!:) Itse haluaisin myös aloittaa saleilun, mutta meinaan aloittaa sitten vasta kun koulukiireet helpottaa jotta ehtii käymään kunnolla:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet salit on ihan sikahintasia, kiva että löytyi vähän edullisempi :) Kuulostaa ihan fiksulta niin ei mee salimaksut ihan hukaan, ja aluksi sitä innostuu kuitenkin sen verran että haluaa käydä ajan kanssa kuntoilemassa. Toivottavasti löydät myös mieleisen salin ja innostut :) Postailehan sitten kokemuksista ;)

   Poista
 3. ihana minkä blogin löysin! <3 jään kyllä seurailemaan :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, sullakin näyttää olevan ihastuttava blogi! Seuraan takas ;) <3

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa =) oo varovainen vaan polvien kanssa salilla =) ne menee niin huonoon kuntoon niin helposti! Muistat vaan venytellä ja ottaa iisisti kyykkyjen kanssa.... =) ja ryhmäliikunta kuulostaa myös kivalta. Itse oon hirmuinen kahvakuulafani, mutta sitä ei mun nykysellä salilla mee=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kyykyt onkin polville aikamoinen rasite! Ratsastuksesta mennyt polvi aikanaan löysäksi. .Ryhmistunnit on niin hauskoja! Kahvakuula trreniä täytyy ehdottomasti kokeilla :) Toivottavasti löydät joltain lähisalilta kahvakuula tunteja!

   Poista