sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kiasma

Kävimme tänään poikaystäväni kanssa Kiasmassa, jonka Hits -kokoelmanäyttely juhlistaa 15-vuotiasta Kiasmaa ja suomalaista nykytaidetta. Kiasman sivun kuvausta lainaillen: Kiasman kokoelmista valitut "hitit" lähes 50 taiteilijalta johdattavat nykytaiteen perusasioihin ja historiaan. Esillä ovat myös Ars Fennica ehdokkaat. Näyttävimmät teokset olivat Alfredo Jaarin ajatuksia herättävät suuret valokuvat, esineet ja neonvaloteokset.

Suuria nykytaiteen ystäviä emme ole eikä tällaisia teoksia oman olohuoneen seinältä löytäisi, mutta näyttely oli upea kokemus. Tässä parhaimpia paloja, käykäähän paikan päällä ihastelemassa!
Miljoona Suomen passia –teos, joka oli ensimmäistä kertaa esillä Helsingissä vuonna 1995.Nää allaolevat teokset oli niin hellyyttäviä ja koomisia! Muut katseli näitä hiljaa keskittyen, mutta me naurettiin niin että sali raiku :D

Look at me and do not laugh 


Sieltä sitten testaamaan Burger King. Harvoin hamppareita haukkailen mutta jos tää paikka nyt pitää jotenkin arvostella niin ei oo mäkkärin voittanutta. Sellainen reissu :)

Ihanaa pääsiäisviikkoa! :)2 kommenttia:

  1. Oo, vitsit munkin on pitänyt käydä Kiasmassa taas jo pitempään, muttei jostain syystä koskaan ole Helsinkiin piipahtaessa aikaa. Ja en käsitä tätä Burger King hullutusta, siis niillähän oli siellä Helsingissä ovimies vielä joku viikko sen jälkeen kun se niiden rafla avattiin. On se ihan kivaa vaihtelua, mut kuten sanoit, ei ne nyt niin ihmeellisiä hamppareita oo :D

    http://fashiontipsy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Harvemmin tulee taidenäyttelyissä tai mudeoissa itsekin käytyä, siks ne onkin mukavaa vaihtelua leffoille ja kaupoilla kiertelylle :) Ihan ajatuksia herättävä ja monipuolinen näyttely tällä hetkellä Kiasmassa, suosittelen! Siis noi hampparit oli mun mielestä kuivia ja mauttomia, ei mitenkään erikoisia..ainut hyvä puoli oli ne jättiranet :D Smoothiet saattais olla kans hyviä? Kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista