maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Pääsiäisviikonloppuna on hemmotellut pilvettömältä taivaalta paistava aurinko ja +16 on näyttänyt lämpömittari  koko pääsiäisen ajan- täydellistä! Pääsiäisloma on ollut aivan mahtava ja rentouttava. Pääsiäismunia on tullut syötyä yksi jos toinenkin ja nautittu muistakin pääsiäisherkuista kuten karitsanpaistista ja mämmistä. Poikaystäväni tietää millainen suklaahirmu oon, ja onkin tänäkin pääsiäisenä yllättänyt monilla suklaamunilla :D Postailen tässä auringonoton lomassa, kiva saada vähän väriä pintaan. Mulla tosin tulee kasvoihin vaan pisamia aluksi ennen kuin rusketus tasoittuu.
Pirteää pinkkiä kevään kunniaksi :)


Pääsiäisviikonloppu lähti käyntiin kaveriporukalla järjestetyllä brunssilla. Saatiin kokoon super täyttävä ja maittava tarjoilu josta riitti vielä ylijäämiä pojille ja kotiinviemisiksi. Kiitti Tanja ja Minna! :)Olemme nauttineet upeasta säästä ulkoillen paljon. Perjantaina kävimme läheisessä Sipoonkorven kansallispuistossa, jonka alle parin kilsan lenkki muuttui osaltamme hieman pidemmäksi poikettuamme hieman merkityltä reitiltä huonojen opasteiden vuoksi. Puistossa on kaksi merkittyä lenkkiä joista valita ja grillipaikka.

Lauantaina suuntasimme Askolan hiidenkirnualueelle ulkoilemaan. Reissun parasta antia ovat ehdottomasti Pornaisten mutkikkaat tiet, joita reunustavat ihanat maalaismaisemat. Tukevat kengät, retkieväät ja viltti ovat täällä must! Täältä löytyy kaunis maisemapolku, jonka kallioilla voi nauttia aurinkoa ottaen ja eväitä syöden. Vaikka keli lämmin onkin, monet syvistä hiidenkirnuista ovat pitkälle toukokuuhun jäässä.Kivimonsterin hyökkäys :D

Sunnuntaina pidimme vielä pääsiäispippalot tyttöjen kanssa ja päädyimme jatkamaan iltaa Milliklubille monien muiden paikkojen ollessa tupaten täynnä.Miten te vietitte pääsiäistä? :)

4 kommenttia:

 1. Oot taas tosi nättinä ja ihana tarjoilu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällaisia brunsseja pitäisi järjestää useamminkin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kaverin tekemä rahkasitruunakakku oli varsinkin aivan ihanaa, ja noi hedelmävartaat! Kaikki kun toi jotain herkkuja niin kertyi niitä ihan mukavasti :)

   Poista