tiistai 13. toukokuuta 2014

JT @ Helsinki

Olipas huikea ilta eilen, kiitos seurasta Minna! The 20/20 Experience World Tour- konsertti saapui eilen Helsinkiin ja Justin Timberlake nähtiin täällä ensimmäistä kertaa. Paikkamme olivat alakatsomossa aivan lavan vieressä, ja lavan etuosasta ulottui meistä metrin päähän koroke, johon tanssijat ja Justin useaan otteeseen kiipesivät. Todella hyvät paikat siis! Heti ensimmäisten biisien joukossa soitettiin suurimpia hittejä kuten Rock your body. Areenalla tunnelma kuumeni niin että se muistutti klubia ihmisten tanssiessa paikoillaan. Kaksi tuntia kestäneen keikan parhaat palat olivat sähköpianon soitto ja kun lavan liikkuva etuosa liikkui hallin päästä toiseen katsojien yläpuolella. Kappaleita soitettiin parikymmentä, joista parhaimpina myös Sexyback, Cry me a river ja latinalaistyylinen What goes around. Lavatekniikka oli näyttävä niin jättiscreenin kuin valojenkin osalta ja parikymmen jäseninen big band soittajien ja tanssijoiden ryhmä kruunasi esitykset. Tässä tunnelmia keikalta :)


6 kommenttia:

 1. OI JUSTIN! Mua niin harmittaa miks en päässyt sen keikalle -.-
  Käy tsiigaamassa mun blogi.

  // Anni, Blurry Runner

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liput menikin silloin alkuvuodesta hetkessä, tuuri,kävi että tonne pääs! :) Kiitti vinkistä, käyn tsekkaa! :)

   Poista
 2. Oi oli varmasti ihan huikea keikka! :) Itse jäin tällä kertaa ilman lippuja, mutta toivottavasti pääsen joskus Justinin näkemään vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täydellinen show oli ja soitettiin niin uusia kuin vanhempiakin biisejä :) Osasi myös arvostaa keikkaa kun onnistui saamaan tyyliin viimeiset liput tonne! Toivotaan, että tulee toistekkin keikalle.

   Poista
 3. Wow, what a massive venue!

  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah it was massive with all those moving show areas, dancers and lights!

   Poista