tiistai 20. toukokuuta 2014

Matkavalmisteluja

Matkakuume sen kuin kasvaa kun Italian matka lähestyy! Lähdemme tosiaan matkaan sunnuntaina suuntana Rimini, jossa olemme viikon. Pelkästään Riminiin ei matkamme kuitenkaan rajaudu, vaan tarkoituksenamme on käydä ainakin San Marinossa, Venetsiassa, Riccionessa ja Firencessä. Nähtävää on todella paljon, toivotaa että aika riittää kaikkeen! Aikaisemmin en ole Italiassa käynytkään, mutta kuullut maasta siellä paljon kierrelleeltä äidiltäni pelkkää hyvää. Italialainen elämäntyyli on lähellä sydäntäni: hyvää ruokaa, muotia, kulttuuria ja rentoa rantaelämää. Aion todellakin nauttia italialaisista jäätelöistä ja pizzoista!
Viikkoni on sujunut mukavasti pakkailun ja matkavalmistelujen merkeissä. Uusia vaatteita olen muutaman viikon ajan bongaillut matkalle mukaan. Tärkeintä on kuitenkin ollut muistaa kaikkea pientä tarpeellista matkalle laastareista hyviin kenkiin ja aurinkorasvoihin. Sää Italiassa on näyttänyt karttojen mukaan mahtavalta aivan kuten täälläkin. Enpä vaatetuksen puolesta ole muuuhun siellä päässä juuri varautunutkaan kuin helteisiin ;) Tietty lämmintäkin vaatetta tarvitsee kylmiä öitä varten. Trooppisetkin lämpötilat matkalla ovat mieleeni, kunhan ei ole liian kuuma retkiä ja kävelyä ajatellen. Viikon päästä luvassa tunnelmia Italiasta, siihen saakka Ciao! :)
Millaisia kokemuksia sinulla on Italiasta?leohousut H&M, bikinit Cubus
must matkalle
Hampaat on nro uno

 kengät Zara, koru accessories


Bikbokin alesta kaikkea kivaa (topit ja musta pusero), farkut & mekko Zara, college & legginsit Gina
6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja mukavaa reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku :) Jännittääkin jo vähän!

   Poista
 2. Olen käynyt Roomassa ja se olikin ihana matka. Paljon nähtävää, hyvää ruokaa ja kauniit maisemat. Olimme heinäkuussa, joten lämmintäkin oli kiitettävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roomassa olisikin ihana keretä käymään, ehkä toisella reissulla sitten! Sielläkin on niin paljon nähtävää!

   Poista
 3. Noi bikinit on ihanat <3
  Ja hauskaa reissua, ois upeeta päästä itteki jonneki :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubuksessa on kivan pirteen värisiä bikinejä :) Kiitos paljon! Oli upea reissu, suosittelen Italiaa kyllä!

   Poista