tiistai 10. kesäkuuta 2014

Missing Italy

Loman jälkeen on ollut ihan mukava palata töiden ja arjen pariin, sää saisi vain olla kesäisempi! Italian matkasta inspiroituneena olen lueskellut vähän Italiaa ja tänään kävimme tyttöjen kanssa Stockan Pizza Classicissa, jossa oli söimme parhaimmat pizzat pitkään aikaan. Viikonloppuna vietimme pitkästä aikaa tyttöjen iltaa, ja kävin leffassa katsastamassa toiminnallisen Edge Of Tomorrow-leffan. Tässä tulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa avaruusolennot ovat tehneet Maahan hyökkäyksen. Upseeri Bill Cage ajautuu taistelussa aikaluuppiin, jossa hän herää eloon yhä uudestaan kunnes löytää ratkaisun vihollisen kukistamiseen. Vihaan suurta osaa scifi-leffoista, mutta tästä jopa pidin sen nopeatempoisuuden ja jännittävyyden takia. Talviturkkikin sai kyytiä vielä kovin viileältä tuntuvaan Kuusijärveen ja rusketus on syventynyt mukavasti :)
Rentoa kesäviikkoa!8 kommenttia:

 1. niin herkullisen näköisiä pitsoja!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Classic pizzassa on todella hyvät pizzat. Täytettä on näissä isoissa lätyissä reilusti, mikä oli Italian niukkatäytteisiin pizzoihin tottuneelle iloinen yllätys. Kannattaa käydä :)

   Poista
 2. Pizza näyttää hyvältä :)
  oliko Venetsiassa muuten sama vai paljon kalliimpi hintataso muihin kaupunkeihin verrattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja maistui siltä myös! Venetsiassa on jopa kolminkertaiset hinnat muuhun Italiaan verrattuna ravintoloissa ja kaupoissa. Turistisesongilla ja suurimmilla aukioilla varsinkin, kannattaa lähteä kiertelemään kauemmas väenpaljoudesta, niin hinnatkin putoo Venetsiassa kummasti!

   Poista
 3. Me oltiin viime elokuussa Italian Sardiniassa ja siellä oli myöskin aika kallis hintataso, mutta varmasti Venetsiassa on vielä huimasti kalliimpi! Kauhea matkakuume takaisin sinne, ihana maa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Italia mikään halpa hintatasoltaan todellakaan ole, mutta ruoka ja vaatteet ehdottomasti hintansa arvoisia. Ihana maa todella!!

   Poista
 4. Hrr. Sähän olet ollut kova mimmi, jos talviturkin jo viskonut menemään! Taidan pulahtaa korkeintaan vasta elokuussa, kun olen niin armoton vilukissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh toinen vilukissa täällä ajatteli kerrankin luopua ajoissa talviturkissaan vaikka sydän melkein pysähtyi veden kylmyydestä. Tuli kyllä uinnin jälkeen mahtava fiilis :D

   Poista