maanantai 21. heinäkuuta 2014

Holiday feelings

Lomalainen tällä rannalla kirjottelee pienen blogikesätauon jälkeen. Olen keskittynyt rentoutumiseen ja kesän pienistä ihanista iloista nauttimiseen :) Tässä hieman lomatunnelmia.
Vietimme viikonloppuna kaverin synttäreitä Tammistossa grillailun ja hyvän ruoan merkeissä. Viikolla pyörimme Ikeassa, löhöilimme rannalla, pyöräilimme Tuusulanjärven maisemissa ja pelasimme tennistä. Tiistaina teimme reissun Turkuun. Kiersimme Turun linnassa ja Aurajoen rannalla ennen hotellille menoa.Tuli mieleen se Frendien jakso The One Where Chandler Takes a Bath :D Kylpylässä vietetyn rentouttavan päivän jälkeen ajattelin maksimoida lomatunnelman kuuman kylvyn muodossa.Vesi tosin oli poikaystäväni mukaan aivan liian kuumaa. Lilluttiin siitä huolimatta tuolla tyytyväisenä aavistamatta että sieltä lähtiessä olisi niin ylirento olo, että nukahdimme molemmat vaatteet päällä hotellihuoneen sängylle, telkkariki ja valotkin jäi päälle. Herättiin keskellä yötä ja todettiin että lyhyeks jäi meidän hotellikierros, noustaan sitten syömään aamupalalle :D Varokaa liian kuumia kylpyjä: Warning of Absolut relax!

Torstaina otettiin suunnaksi Lahden mökkimme. Paikalla olivat myös isoveljeni perheineen ja mummini. Vietimme ihanat pari päivää grillaillen, nauttien auringosta ja pihapeleistä, saunomisesta ja metsässä kävelystä. Illalla ajoimme Lahden vanhaan rantaan terassille, josta oli upeat näkymät.


Kesän ilmaisfestareiden tsekkausta Alppipuitossa ja Kalasatamassa :)
Tämä vaaleiden hiusten loistotuote tulossa Redkeniltä, saatiin tää testiin ennakkoon. Korkissa säädettävä pigmenttiannostin.

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti