maanantai 15. syyskuuta 2014

Cafe Ursula

Sunnuntaiaamuna kävimme tyttöjen kanssa testaamassa Ursula Cafen syysbrunssin. Se tarjoillaan klo 10-13.30 ja maksaa parikymppiä. Olimme todella tyytyväisiä monipuoliseen tarjoiluun, josta pystyi nauttimaan pitkän kaavan mukaan aurinkoisella ulkoterassilla. Lisää tietoa brunssista löydät täältä. Ursula on kesäisin hieno paikka tulla nauttimaan upeasta merinäköalasta. Linnut ovat terassilla pieni riesa. Hintaluokka on kallis, mutta hinnan antaa helposti anteeksi kun pääsee kauniina kesäpäivänä seuraamaan ohimenevää veneliikennettä ja kaivopuiston ihmisvilinää. Take away kahvit matkalle mukaan olivat myös plussaa. Ainut miinus se, että pienemmille porukoille ei voi tehdä varausta. Toisaalta mahduimme kolmen porukalla ihan hyvin syömään. Kannattaa myös pistäytyä Kaivarin kanuunassa :)

 Nilkkurit Dinsko
Neule Only, huivi Kaivarin kanuunasta

 Nää on ihan parhaita ponnareita, ei jätä jälkiä hiuksiin
Loppuun hauska biisi, jota on zumba tunneillakin jorailtu :D

Ensi viikonloppuna suuntaamme myymään syyssiivouksissa löytynyttä ylimääräistä tavaraa Vantaan Lanttilaan. Aurinkoista syysviikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Wonderful place to have your breakfast... yummy dish!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 2. Oi toi on kyllä varmaan aivan ihana paikka! oon kuullut ihan hirveesti kehuja ja tahtoisin itekkin niin paljon päästä testaamaan millainen paikka on kyseessä! Toinen mistä oon kuulut kovasti kehuja on Kiila, sinne myös olis aivan pakko päästä ;) Ootko käynyt siekä koskaan brunssilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään pahaa sanottavaa Ursulasta, Kaivarin ranta on niin kymppi mesta! Kiila on kans kiva varsinkin iltaisin kun voi seurata kaupungin sykettä ja ravintola on tunnelmallisesti valaistu. En oo paikan brunssia vielä testannu, mutta on kuulema ihan hyvä, sellanen perus :)

   Poista
 3. Poikkesin kesällä tuola, ja ihastuin. Kaunis paikka, ja todellakin, MILLÄ PAIKALLA. Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paikka on aivan ihastuttava! Merenranta ja Kaivari <3

   Poista
 4. vitsi kuinka kivan näköinen paikka!:) Olet niin nätti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis merellinen paikka, suosittelen käymään! Kiitos kaunis :)

   Poista