torstai 4. syyskuuta 2014

September shoppings

Syksy on lähtenyt käyntiin poutaisessa säässä ja olen huomannut nauttivani kuuman kesän jälkeen raikkaasta ilmasta, uusista treeneistä ja ihan tavallisesta arjestakin uusilla kulmilla :) Eilen kävin katsomassa kaverini kanssa superpäiville Lucy-leffan. Paras näkemäni scifi-leffa pitkään aikaan! (vaikka en niistä juuri pidäkään tai ole kovin montaa nähnyt :D)
Scarlett Johanssonin esittämä Lucy huijataan huumekuriiriksi. Vaarallinen huume hajoaakin Lucyn elimistöön ja CPH4-niminen aine vapauttaa Lucyn mielen ja hän saa käyttöönsä normaalia suuremman aivokapasiteetin.Ihminen käyttää normaalisti vain 10 prosenttia aivokapasiteetistaan, mutta huumeen vaikutuksen myötä Lucyn aivojen kapasiteetti kasvaa räjähdysmäisesti, ja hänestä tulee eräänlainen yli-ihminen. Lisää pontta tieteellisille väitteille antaa Morgan Freemanin esittämä aivotutkija, joka pääsee näkemään teoriansa muuttuvan käytännöksi.

 toppi Nelly denim campaign
Gina tricot
Näistä on ihanat syysillat tehty: herkkuja ja tuoksukynttilöitä <3
 Kokeiluun paljon kehuja saanut hiusravinne Lifesta
Karviaiskoiso, tutummin ananaskirsikka kasvatuksessa. Marjoja odotellessa :)


 Housut Ginasta
Kutsu kauneuteen-viikko on käynnissä Sokoksissa ja Emotioneissa. Helsingin Sokoksessa oli paljon ihania tarjouksia ja kauneuspisteitä. Löysin pari suosikkituotetta edullisesti. Lumenen CC-meikkivoide on omiaan tasapainottamaan ihoa ja antamaan luonnollisen ilmeen. Käytetään kosteusvoiteen päälle freesaamaan. Testiin lähti myös Lumenen nuoren ihon puhdistustuote. Mitkä ovat sinun suosikkejasi Kutsu Kauneuteen-tapahtumasta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti