perjantai 3. lokakuuta 2014

Laukkurakkaus

Saanen esitellä mun ihka uuden beibin! :)
One thing check on my life`s to-do list: own LV neverfull luxury handbag!
Päätin kesällä, että hankin syksyllä kauan haaveilemani laukun. Teinkin huippulöydön Huuto.netistä, vaikkakin liike on jo itsessään sellainen kokemus asiakaspalvelun osalta että melkeinpä siitäkin voisi jo hyvillä mielin maksaa. Myynnissä oli aito Louis Vuitton Neverfull MM laukku vanhimmalla klassikko kuosilla, joka on ostettu Helsingin Louis Vuittonilta 2014 Helmikuussa. Mukana tuli dustbag, datecode ja kuitti. Hinnat ovat Neverfull-malleissa nousseet tuon sisällä olevan pienemmän "clutch"-laukun vuoksi. Sen voi kokea kaksi kärpästä yhdellä iskulla-juttuna. Itse koin sen turhana, siksipä päätinkin hankkia laukun uudenveroisena käytettynä netistä. Kyseinen laukku on uudempaa mallia, joten laukku on muuttunut hieman sisältäkin printtien osalta. Laukun sisällä on pieniä vihosta tulleita "tahroja", mutta ei mitään suurempia näkyviä.
Jos joku ei ole näihin laukkuihin kummemmin tutustunut, niin Neverfullia löytyy kolmessa koossa: pienessä PM koossa, keskikokoisessa MM koossa ja isoimmassa GM koossa. Itse omistan Neverfullin vaaleassa MM koossa. Myös MM on todella tilava ja mahduttaa sisään helposti jopa läppärin

Miksi juuri Neverfull laukut? Koska se on paras arki-ja matkalaukku, tyylikäs ja käytännöllinen. Vahapinta kestää sadetta ja hihnat 200 kg painoa. Helppoja arjessa avonaisuutensa vuoksi, mahduttavat sisäänsä paljon tavaraa ja ovat unelmakevyitä tyhjänä.Itse koen että tää oli sellainen "money well spent" -ostos, koska tästä nyt olen niiin kauan haaveillut!Tästä en luovu! Onhan tämä sijoitus uutena ostettuna, joka säilyttää hyvin pidettynä arvonsa melko hyvin. Kulmat, saumat, vuoret ja remmit kannattaa pitää hyvässä kunnossa, jos joskus meinaa laukun myydä. Voitte vaan varautua siihen että tämä tulee vilisemään asukuvissa aika usein...Kiitos myyjälle tästä ihanuudesta <3Mitäs tykkäätte uudesta rakkaasta laukustani?
Onko muita saman merkin faneja?


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lyhyesti ja ytimekkäästi, sitä se on! :))

   Poista
 2. ah! Aivan ihana! Ei tuohon osaa muuta sanoa. Itsekin olen haaveillut omistavani joskus upean laukun. Se päivä koittaa kun olen vakituisesti kunnon töissä ja saan vähän säästöön. Huippua, että sinun onnenpäivä koitti nyt! Ja peukut sille, että löysit omasi huuto.netistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans säästänyt ja haaveillut tästä kauan! Ei todellakaan ollut mikään heräteostos ja siksi tätä osaakin arvostaa todella :) Kyllä sunkin onnenpäivä vielä koittaa ja tsemppiä säästämiseen :)

   Poista
 3. Todella hyvä ostos! Vuosien saatossa tulee ehdottomasti maksamaan itsensä takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavista ja morkkista estävistä sanoista :D Näin on varmasti :)

   Poista
 4. Huippu ostos! Ostinomani parisen vuotta sitten ja edelleen rakastan sitä palavasti :) Ja tuo kyllä vetää sisäänsä uskomattoman määrän tavaraa ja on siitä huolimatta helppo kantaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy muitakin faneja! Hihnat ja muoto on just sopivat, vaikka tavaraa olis kuinka kannettavana. Love it! :)

   Poista
 5. Kaunis klassikko. Kelpaisi kyllä minullekin :).
  http://nainentalossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa kaunokaista kainalossa kiikutella :) Ihana blogi sulla!

   Poista
 6. Toi on kyllä niin ihana laukku! <3

  VastaaPoista
 7. Heippa! Saanko kysyä paljonko maksoit laukusta käytettynä, sillä olen myymässä oman samanlaisen laukkuni pois? :) Ja jos täällä on joku laukusta kiinnostunut, niin viestiä vain minulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! 650 käytettynä, normaalihinta 865. Siinä 600 hinnat näytti käytetyissä pyörivän, saat varmasti laukun myytyä jos oot hyvässä kunnossa sen säilyttänyt :) Onnea myyntiin!

   Poista