tiistai 4. marraskuuta 2014

Halloween

Muiden blogeihin ilmestyneiden näyttävien Halloween postausten tapaan lisäilen tänne myös omani :) Vieraat olivat tänäkin vuonna jaksaneet panostaa asuihin huolella, mikä nosti karmivaa tunnelmaa entisestään. Tänä vuonna jouduimme valitsemaan valitettavasti kaksien hienojen pippaloiden väliltä. Kauhufanina tunnettu kaverini Helsingistä järkkäsi varmasti bileet, joista ei tunnelmaa muutu. Olisimme kovasti tahtoneet päästä kumpaankin, mutta jouduimme valitsemaan jommankumman. Päädyimme lopulta lähemmäs Jokinimeen, jossa kaveripariskuntamme oli järkännyt hienot kemut. Koristeluihin ja tarjottaviin oli panostettu hienosti. Niistä muutamia Tanjan nappasemia kuvia upeista herkuista on laitettava näytille. Kiitos Tanjalle herkuista!
Hämärä valaistus, mustat tekstiilit, ilmapallot, hämähäkinseitit ja ötökät saivat aikaan kunnon tunnelman. Meikäläiset olivat siis corpse bride ja viikatemies. Vieraina oli lisäksemme mm. black swan, langennut enkeli, piru, koulutyttö ja leidi, jonka kasvot olivat palaneet. Halloween jatkoilla moni muukin oli onneksemme pukeutunut. Kiva, että syksyksi on rantautunut Suomeenkin tällainen hupaisa juhla, jonka jälkeen voikin alkaa odottelemaan joulua.  Ilta oli oikein onnistunut, kiitos hauskoista juhlista :)
Meikit Cyber shop ja BR lelut. Alunperin ideana oli tehdä ``frozen`` maski, sitä varten hommattu kimalle jäi kuitenkin turhaksi kun muutin asun Tim Burtonin Corpse brideksi.


Työkaverilta lainattu kaapu oli alun perin kaunis kreikkalaistyylinen tooga...
...josta sai muokattua pelottavamman version hakaneuloilla

Näihin tunnelmiin taas vuoden päästä ;) Toivottavasti teillä oli myös hauska Halloween :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti