torstai 27. marraskuuta 2014

Joulufiilistä

Kaupat on jo ympäröity ihanilla koristeilla ja hiljalleen alkaa kotikin muuttua jouluhenkiseksi. Jumbossa on jo pyöritty joulutunnelmissa lahjoja metsästelemässä. Joulutorttuja tein jo marraskuun alussa, piparit ovat korvanneet kaikki muut herkut ja tänä aamuna nautittu joulupuuro oli pitkästä aikaa taas niin hyvää! Harmi, ettei lumi tahdo pysyä vielä maassa. Jo pieni kerros saa aikaan sen, että on huomattavasti valoisampaa ja joulumieli kohoaa entisestään.
Viime päivinä olen kahvakuula treeneistä innostuneena kuntoillut sen verran kun väkisin iskevä flunssa antaa periksi. Eipä tunnu yhtään pakkopullalta treenaaminen kun tuloksia näkee niin nopeasti ja se on arkisin nopeaa sekä helppoa. Kiipeilemässä kävimme tyttöjen kanssa nyt toistamiseen Salmisaaressa. Edistystä oli siinäkin havaittavissa :)
Havahduttiin yhtenä päivänä siihen, ettei olla pitkään aikaan syöty ulkona uudessa paikassa. Suuntasimmekin sitten aivan lähellämme sijaitsevaan ravintola Aadaan, jonka tunnelmaa olemme monesti ulkoapäin ihastelleet. Ravintolakäynti antoi ihanan breikin keskelle viikkoa ja tunnelma oli niin rauhallinen, että unohti aivan olevansa marraskuisessa Suomessa. Huomasin taas haaveilevani Italiasta...edullista matkailua tää ravintoloissa käynti ;)
Ollaan panostettu kotiruokaankin varsinkin viikonloppuisin. Lasagne vuohenjuustolla ja aurikokuivatulla tomaatilla, nam! Poikaystävä yllättää monesti näillä herkullisilla kokkailuillaan :)

Postitalon K-marketin salaattibaari on monipuolinen ja nopsa. Saa töihin tai kotimatkalle mukaan terveelliset eväät.

Moroccan oilin ja Organic wayn lisäksi saimme nyt kokonaisuudessaan Lanza-sarjan tuotteet töihin. Kyllä kelpaa tehdä hommia näillä, ihan mahtava sarja! :)

 
Elloksella on ihana kokoelma VS:n tuotteita. Tontut laittakaa korvan taakse! ;)
 Vähän kirppislöytöjä taas. Enimmäkseen ihan perusvaatteita :)...ja sitten oon kilistellyt puikkoja :D
 Tunnelmallista joulun odotusta! :) 


3 kommenttia:

  1. Alkoi tekemään mieli puuroa kun näin tuon kuvan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun alkoi kans eilen tekee kauhee mieli joulupuuroa kun näin kuvan lehdessä. Vitsi oli hyvää kunnon kaneli ja sokru kerroksen kanssa! :)

      Poista