keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Welcome December

Joulukuun puolella mennään! Vuosi on taas jo näin pitkällä enkä voi kuin ihmetellä miten nopeasti syksy on mennyt. Joulun aikaan aion nauttia ihan vaan rauhassa perheen kesken olosta, juoda glögiä, koristella kotia, freesailla töissä hiuksia ja juosta joululahjojen perässä. Suunnittelin tekeväni suklaakalenterin lisäksi joulukalenterin, johon kirjoitan jokaisen päivän kohdalle jonkin asian, jonka haluan tehdä vielä ennen vuoden vaihdetta. Pidän ajatuksen mielessäni ja toteuttelen näitä pieniä juttuja jouluvalmisteluiden muodossa niin pysyn niiden suhteen aikataulussa.

Helsingin upeita jouluvalaistuksia olen ihastuksesta huokaillen katsellut. Niistä jos mistä tulee joulumieli harmauden keskelle. Stockan jouluosasto on ollut auki jo kuukauden, mutta vasta eilen suuntasin sinne jokavuotiseen tapaan ihastelemaan. Hieman suppeampihan osasto oli edellisvuosiin verrattuna, heijastunee vähennykset joulupuotiinkin? Visualistien sijaan koristeita oli laittamassa esille parikymppiset opiskelijat. Eipä siinä mitään, innolla ja hienostihan tavarat oli laitettu esille. Tiettyä teemaa ei ollut kuitenkaan laisinkaan. Koristeiden määrä, kauneus ja valaistuksen luoma joulufiilis olivat kuitenkin yhtä upeat kuin aikaisemmin.
 


 
Argos-hallin viereiseen herkkupuoleen oli kuitenkin panostettu selvästi enemmän kuin viime vuonna. Tila oli tuplasti suurempi ja asetelmat upeasti tehty. Joulunpunainen ja harmaa olivat väriteemana tälläkin puolella.


 
Joulufanit vierailkaahan osastolla! Tunnelmallista joulukuuta <3 


4 kommenttia:

 1. Tunnelmallista joulukuuta myös kaunokaiselle! :))

  VastaaPoista
 2. Hyvät kuvat, nuo peura- ja porokoristeet on kyllä tosi ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On söpöjä! Tänä vuonna oli niiden lisäksi pöllö ja lintukoristeita selvästi aiempaa enemmän :)

   Poista