sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Messuilua ja makumatkailua

Kelien ollessa tällä hetkellä mitä ovat, on kevään odotus sujunut mukavasti hakemalla inspiraatiota matkakuumeeseen. Matkamessuilla tutuistuimme kaverini kanssa 80 eri maan matkailutarjontaan. Joukkoon mahtui myös uusia maita, kuten Nepal, Madagaskar ja Uganda. Sun & Sea-alueella letkeää rantatunnelmaa toivat ihanat rantakohteet mm. Karibialta, Bahamalta ja Costa Ricalta.
Ihan joka maailman kolkkaan olisi kiva päästä :D Afrikan safari olisi huippu!! Ranska niin Nizzan kuin Parsiisinkin puolesta vetää puoleensa, samoin Budapest. Matkoja, unelmia ja inspistä tääältä löytyy ihan joka makuun sekä budjettiin. Käy ottamassa selfieitä mielimaisemissasi, maalauttamassa nimesi kiinaksi tai teettämässä itsestäsi muotokuvan Malesian osastolla. Hyviä matkatarjouksia kannattaa hyödyntää ja arvontoihin osallistua ainakin Finnairin ja Turkin osastoilla. Hyvällä arpaonnella pääset Afrikkaan safarille. Ei harmi vaan onnannut se tällä kertaa. Kotimaan kohteet olivat myös hyvin edustettuina, ajaisikohan moottorikelkkasafari Lapissa saman asian? Tässä vähän messutunnelmia.


 kotikaupunkikin edustettuna
Makumatkailua: pizzaa ja blinejä :)
Messukokemuksia tai matkaunelmia? :)3 kommenttia:

 1. Amazing event!

  Have a nice day!
  www.mvesblog.com

  VastaaPoista
 2. Näitä messuja on näköjään parannettu kaikkea näyttäisi olevan enemmän kuin pari vuotta sitten jolloin itse näillä messuilla kävin. Jonnekin tropiikkiin olisi kiva päästä, viime vuosina kun on tullut lähinnä kierrettyä kaupunkikohteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että messuja on parannettu! Olin matkamessuilla vasta ekaa kertaa ja matkakuumehan siellä tuli. Sekä kaupunkikohteet että kaukokohteet oli kattavasti esittelyssä. Johonkin kun pääsis talvilomalla täältä loskasäästä, täytyy seurailla edullisia reissuja ;)

   Poista