sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kirppislöytöjä

Kävin avaamassa äsken kevään lenkkeilykauden kevyesti aloitellen ja hyvinhän se lähti käyntiin pitkän talvitauon jälkeen. Reipaillessa pärjää hyvin jo kevyellä takilla ja keväiset maisemat ovat raikasta vaihtelua kuntosalilla ähkimiselle. Lenkin lomassa käväisin perinteisellä sunnuntaikierroksella Sun kirpparilla ja onneksi varasin varalta muovikassin mukaan. Paikanpäällä löysin nimittäin pöydän, jota Krista Haapalaiseksi tunnistamani nainen parhaillaan täytteli. Nappasin siis parhaat heti päältä ja paljonhan sieltä kaikkea mukaan tarttui vain parinkympin yhteishintaan. Löydöt olivat vielä kaikki sellaisia, mitä olen ajatellut tarvitsevani. Auringosta ja löydöistäni onnellisena kävelin sitten vaatekassi heiluen takaisin kotiin. Esittelen keväiset löytöni saman tien, etteivät ne unohdu koneen syövereihin. Odotan niin, että pääsee taas ulos kuvailemaan kunnolla kaikkea kun valoa nyt riittää :)
11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joskus tekee näinkin kivoja löytöjä kun ei lähde etsimään mitään :)

   Poista
 2. mistähän nuo kengät on alunperin voisi olla jotain merkkiä tai ulkomailta. Niin tämä Kristahan oli se missi joka muuttaa New Yorkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää varten ihanan pirteät ja tukevat jalassa. Sen tyyliset, että ostettu varmaan ulkomailta, like-you shoes ?? Juurikin Jenkkilän tieltä Krista vaatteitaan myi :)

   Poista
 3. Oih ihanat nuo kengät!! Oon ehkä vähän kateellinen kun ikinä en itse löytdä mitään aarteita :( tai sitten ongelmana on se että etsin aina jotain tietynlaista tietyn tyylistä ja mikään muu ei sitten kelpaa.. Musta on selvästi tulossa vanha :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin niihin kans ihan täysin, niissä on vielä kivat nilkkaan solmittavat narut joten pitäs kopsutella ihan tukevasti noilla. Useimmitenhan kirppiksiltä ei mitään löydykään, siks tuleekin hyvä fiilis kun löytyy kaikkea kivaa ja näinkin paljon. Ehkä se johtuu siitä, että kerranki pääsin kirpparille tuntia ennen sulkemisaikaa su kun uudet myyjät tulee täyttää pöytiä. Silloin saa parhaat päältä ;) Näin "vanhempana" sitä on kyllä tosi kriittinen ja valikoiva vaatteiden suhteen. Sen on oltava just eikä melkein :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on! Kyllä se vaan kannattaa kirppistellä, varsinkin silloin sunnuntaisin kun pöytiä vasta täytellään ja saa ne parhaat päältä :)

   Poista