keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Ray Ban Aviators

Vierailin ensimmäisen kerran Korson optikkoliikkeessä kun ostin kauan himoitsemani Ray Ban Aviatorit. Katselin ensin laseja netistä, mutta monilla sivuilla tiedot lasien koosta olivat puuttellisia. Käynti paikanpäällä optikolla oli järkevämpää, sillä sain samalla sovitettua laseja. Palvelu Korson Optiikassa oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Sain hinnasta 25 %:n alennuksen: 195 e laseille jäi hinnaksi 150 e :) 
Vuodesta toiseen suosikkina on säilynyt Aviator malliset aurinkolasit ja olenkin hommannut joka kesä niitä paritkin H&M versioina :D Nämä ovat siis ensimmäiset Oikeat aurinkolasini! Ne ovat näkyneet muodissa jo monen vuosikymmenen ajan, ja ovat esimerkiksi vanhempienikin suosikit. Myös poikaystäväni on tämän mallisia laseja käyttänyt.
Etsin siis nimenomaan laseja kultaisilla sangoilla ja ruskeilla linsseillä (medium linssi malli). Kokoja on valittavana kolmesta eri vaihtoehdosta: pieni (55mm), medium (58mm) ja suuri (62mm). Myös kyseiset lasit mustilla sangoilla ja mustilla linsseillä kiehtovat, mutta jääköön ne toistaiseksi odottamaan sitä, että innostun kasvattamaan Ray-Ban arsenaaliani.

Tuotekoodin voi bongata vasemman sangan sisäpuolelta. Luku ennen laatikkomerkkiä kertoo linssin koon, eli nämä kultaiset ovat 58. 62mm on siis suurin mahdollinen linssi.


Löytyykös sieltä Aviator faneja? :)


4 kommenttia:

 1. Classy & classic!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indeed, these brings out that "cool factor" no matter what you wear :)

   Poista
 2. Voi vitsit, en kestä ihanaa että sait nyt nämä!!! <3 Täällä edelleen kamppaillaan päätöksen kanssa niistä toisista aviatoreista värillisillä linsseillä, joten saa nähdä ensi viikolla kuinka meikän käy (tosin päähänpinttymä on jo niin ylitsepääsemätön että yöunensahan tässä menettää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan valmiina auringon ilmestymiselle! :) Vaikka kivastihan se tässä on jo paistellut ja pääsivät nämäkin lasit ulkoilemaan tänään ekaa kertaa :D Liukuvärjätyt siniset linssit on kans mageet ja yllättävän neutraalit päällä vaikkei aluksi väristä uskoisi. Sopis sullekin varmasti! Mulla on ollut kans näistä päähänpinttymä jo niin pitkään että nyt nää oli pakko hankkia! Kiva, että löytyy toinenkin aviatoreihin ihastunut :)

   Poista