tiistai 21. huhtikuuta 2015

Spring Vibes

Aurinkoista viikonalkua kaikille <3 Hymyilyttää kun tietää kesän olevan tuloillaan. Aurinko nousee aikaisemmin ja siitä pääsee nauttimaan pidemmän ajan päivästä. Hieman on tosin ristiriitaiset fiilikset ajan kulusta. Toisaalta en malttaisi odottaa kesän alkamista, mutta toisaalta taas haluaisin tämän kahden kevätkuukauden ennen kesää kuluvan mahdollisimman hitaasti. Luonto alkaa heräilemään, kukkakaupoissa alkaa olla ulkona kadulla kukkia myynnissä, lenkkipolulla saa nauttia lokkien ja pikkulintujen äänistä, lähimarkettiin ilmestyy marjoja, auringonpaiste houkuttelee kahviloiden terasseille istuskelemaan ja nauttimaan lämmöstä, tulppaanit...Miten paljon kaikkea ihanaa kevääseen liittyykään :)

Olen niin ylpeä itsestäni, sillä uudenvuoden lupaukseni kuntoilusta on pitänyt jämptisti. Kuntosaliharjoitukset on hyväksi todettu ja ne on pidetty samana alku-ja loppulämpän pituutta hieman vaihdellen. Salilla olen nyt käynyt kolmisen kertaa viikossa. Kipeänä olo tosin toi väliin pienen breikin, mutta se teki vain hyvää. Motivaatiota treenejä kohtaan tuntuu löytyvän nyt entistä enemmän. Kevääksi olenkin ottanut tavaksi lisätä vielä aerobisen liikunnan osuutta välipäiville lenkkien muodossa. Edes yhden lenkin saa kyllä mahdutettua todella kiireiseenkin viikkoon. Nyt edes huono sää ei voi estää käymästä yhdellä puolen tunnin lenkillä! Musiikkikin saa jäädä näin keväällä. Lenkkipolulla saa nauttia omissa ajatuksissaan olosta, lokkien äänistä ja kirkkaansinisestä taivaasta. Raikkaassa ulkoilmassa reipastelu esimerkiksi ennen töitä antaa potkua päivään ja pisamia kasvoille. Kunhan pyörän saa huollettua kuntoon niin on taas uusi urheilumuoto. 

Tikkurilan La Pasteria Italianassa lasagnella ja lohirisotolla :P

Bikini tarjontaa on tullut netistä selailtua ja vaikka VS:n bikinit kovasti houkuttelisivatkin, löytyy ketjuliikkeidenkin valikoimista täydellisiä täydentäjiä kesäksi. Raaskiipahan ostaa paritkin samalla ;) Seilor-henkiset raitabikinit hankin viime vuonna ja hapsuakin löytyy. Ehkä tänä kesänä jotain värikkäämpää?


Enemmän ja vähemmän karvaisia vaatelöytöjä..

Kevät tuo mukanaan myös kevyemmät kengät. Ihoa paljastuu enemmän, mutta mitä jos talvikenkien kätköistä paljastuvat karmeat koivet?! :o
Tämä on tilanne joka kevät ja saankin jynssätä jalkoja kunnolla kesäkuntoon ennen niitä ballerinoja. Jalkani vaatisivat kovaa ylläpitoa enkä jaksa ehkä aina olla niiden suhteen niin ahkera kuin pitäisi. Kuorinta, porekylpy, raspaus ja rasvaus...x100
Toivotaan että kesää kohden jäljellä ovat entistä pehmoisemmat ja sileät jalat. Kehtaa sitten kesäkauden tultua sujauttaa ne sandaalitkin jalkaan! Myös sopivilla kengillä on merkitystä jalkojen kuntoon. Esimerkiksi matalapohjaiset Converset tai kiipeilykengät saavat jalat nopeasti järkkyyn kuntoon.

Mites muiden kevään urheilut tai vaatehankinnat ovat lähteneet liikkeelle? Löytyykö muita lenkkeilijöitä tai täydellisten bikinien metsästäjiä? :)


4 kommenttia:

 1. Kevät on kyllä mun lemppari vuodenaikani!<3 Taas on kyllä saanut niin puhtia lisää kun on parina päivänä paistanut aurinko!! Täälläkin on siis nautittu karvakamun kanssa pitkistä lenkeistä kiireenkin keskellä! :)
  Balleriinakausi on jo korkattu ja muutama keväinen hankinta on kiikarissa! Mm. vuodesta toiseen suurta ihastusta aiheuttavaan maksimekko kokoelmaani voisi tänä keväänä liittyä joku kuviollinen yksilö jonka halusiain ehdottomasti yhdistää farkkutakin kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sieltä löytyy toinen kevätfiilistelijä! Auringosta saa suunnattomasti positiivista energiaa ja syyn lähteä ulos nautiskelemaan :) Balleriinoille onkin jo ollut sopivat kelit ja nyt kun jalat on kesäkunnossa niin ehkä sujautan ne myös lähipäivinä jalkaan! Tänään ihastelin myös Vero Modassa makseja ja haaveilin jo kesähetkistä joihin sellainen täydellisesti sopisi. Neutraalin sävyinen maksi halkiolla olisi mulla kans hankintalistalla. Toivottavasti löydetään etsimämme :)

   Poista
 2. Joo uimaan olisi kyllä kiva tänä kesänä päästä :)
  viime vuosina oon ollut vain kaupunkilomilla niin on uimiset jäänyt.
  Mulla oli ennen niin että korkokengät kipeytti jalat aina kun niitä käytti, joten olen vähentänyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kesästä tulisi lämmin ja rantakelejä riittäisi. Ettei ihan turhaan bikinihankintoja suunnittele ;) Viimeistään heinäkuussa saa suomessakin talviturkin heitettyä.Korkkarit on pahimmat jalkojen kannalta, mutta usein järkkyjen kovettumienkin uhalla tulee niitä käytettyä :/

   Poista