perjantai 22. toukokuuta 2015

May made my day

Näin vapaapäivänä on aikaa keskittyä kaikkeen mukavaan. Tuli varmaan joku auringonpistos tuossa aamulenkillä tai sitten se on vaan tää kevät inspis: aina kun on ylimääräistä aikaa, tekisi mieli järkätä vaatekaappi uusiksi tai mielellään koko asunto ja tehdä kunnon kevätsiivous :D Yleensä mielipuuhiini vapaahetkinä kuuluu syöminen, rennoissa vaatteissa möhmöily, hyvät sarjat tai vaikka pleikka. Jos sille päälle satun, saattaa mut löytää jumpaaamasta. On keväällä ihmeellinen vaikutus :D Paria viime päivää on voinut jo kutsua lämpöisiksi ja olen uskaltautunut paljastaa jo näitä niin kalpeita kinttujanikin nilkkapituisissa farkuissa.
Kirppis on ollut jälleen kerran oikea löytöjen keidas. Sieltä olen löytänyt viimeaikoina vaatteita pilkkahintaan ja melkein hintalappuineen päivineen.Valkoisen ja beigen yhdistelmä on mielestäni aina yhtä toimiva. Maksihame sopii hieman juhlallisemmaksi asuksi topin ja bleiserin kanssa yhdistettynä. Esimerkiksi farkkutakin kanssa maksihame on rennomman näköinen ja mukavan vilpoinen lämpiminä kesäpäivinä. Bikbok ivory skirt & ulrikke top | shoes Zara
Virallisen kesäkauden alkuun on muutama viikko. Niille sen kummallisen käsitteen kuin kesäkunnon tavoittelijoille sanoisin: Tärkeämpää on tehdä pieniä muutoksia parempaan päin pikkuhiljaa ympäri vuoden ja omassa tahdissa. Tärkeintä on saada hyvä fiilis ja tehdä asioita joista itse nauttii. Ne pienetkin muutokset muuttuvat suuriksi isommalla aikavälillä. Vuositasolla parannuksia on koossa jo 365. Laita siis stoppi turhalle nipottamiselle ja ole tyytyväinen itseesi. Salin hikitreenaamisen sijaan voit lähteä rauhalliselle rantalenkille ja pysähtyä välillä ihastelemaan kesään heräävää luontoa. Vastaan blogeissa näkyneeseen kesäkunto haasteseen jakamalla kuvia Ravintolapäivästä, jota vietettiin Arabian katufestareilla ja mm. Espalla 16.5. Tee niin kuin festareilla: jos supersmoothiet ei maistu, hae lähikojusta croissant tai pulla. Elämästä pitää nauttia ja tehdä juuri niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. Jos ne viimekesän lempparibikinit eivät mahdu enää päälle, voi ainakin hyvällä omallatunnolla ostaa uudet ja vielä paremmat kesää varten ;)
 Olohuoneen hampparit esittäytyy :D Huomenna suuntaamme työporukalla santa Fe:hen syömään kevään kunniaksi. Kanawrapit on siellä älyttömän hyviä!

Keravan Provencalessa on massiiviset ja maukkaat annokset. Lohiakin löytyy ainakin viittä eri versiota!

Kesäkuun alussa vietämme kolmatta vuosipäiväämme. Kolme vuotta on vierähtänyt hurjan nopeaa vauhtia - Time flies when you`re having fun :) Toinen toistaan hauskempia ja upeampia hetkiä näissä vuosissa nimenomaan on ollut. Tässä sitä nyt ollaan, yhä yhtä onnellisena kuin silloin kolme vuotta sitten kun vietimme ensimmäisiä yhteisiä hetkiämme. <3

Lomalla olisi tarkoitus tehdä mökkireissu jos useampikin. Metsän keskellä aika kulkee ihan omaa tahtiaan. Toivon mukaan pääsen myös uimaan mahdollisimman usein. Saunasta juokseminen suoraan raikkaaseen järviveteen on kesää parhaimmillaan. Lenkkeilyä, lempisarjoja ja elokuvia sadepäivinä, ehkäpä myös jokin rantaloma, huvipuisto, terassit, tuusulanjärven ympäripyöräily, eri paikkojen brunssit, piknik, roadtrip, auringonnousut ja - laskut, iso Ben & Jerry`s jätskipurnukka, hyvät kirjat aurinkoa ottaessa, grillaaminen, kunnon rusketus, veneily..Siinä vähän to do-listaa kesää varten :)
 Keunen tukussa ihastelemassa nee:n meikkejä

Kaikille oikein mukavaa alkavaa viikonloppua! Toivottavasti aurinkokin jatkaa porottamistaan ja helteet tulisivat pian. Kuulostelemisiin :)


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös oo! Monet tehny kevätsiivousta ja tuoneet vaatetta myyntiin. Kiva löytää sellaista edullisesti, mitä on etsiskellytkin :)

   Poista
 2. Nice trench coat, delicious cakes!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 3. Hieno hame ja nuo ruuat ja cupcaket näyttää tosi hyviltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ravintolapäivillä oli tarjolla toinen toistaan maukkaampia suolasia ja makeita ruokia :) Kannattaa käydä vaikka syksyllä taas kun se järkätään seuraavan kerran :)

   Poista