keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Week View

Toivottavasti uusi viikko on alkanut kaikilla mukavissa merkeissä. Täällä on ollut taas melkoista kiirettä ja paljon tehtävää, vuorokaudessa tuntuu olevan liian vähän tunteja. Siitä huolimatta olen koittanut olla tinkimättä ajasta urheilun ja ystävien kanssa. Ohjelmassa onkin ollut myös se perinteinen kisakatsomo kaveriporukalla sporttibaarissa. Huipputunnelma vaikkei peli aina kulkisikaan! Kevät näyttää olevan tänä vuonna vähän kummallinen. Yhtenä päivänä on ihanan keväistä ja lämmintä kun taas seuraavana päivänä pitää kaivaa kaulahuivit ja hanskat esille. Kevätihmisenä alan jo hiljalleen toivoa, että kesä alkaisi pian!Äitienpäivän vietimme koko perheen voimin. Päiväohjelmaamme ei kuulunut mitään hyvää ruokaa ja toistemme seurasta nauttimista kummempaa. Kiitos ja rutistus äidilleni, joka on jaksanut kaiken kolmen lapsen kanssa ja silti vielä vaikutat selväjärkiseltä :D Kiitos pusuista ja haleista ja kun olet ollut siinä vieressä. Olet ollut läsnä kiireiden keskellä ja tarjonnut ihanan lapsuuden, joka on tehnyt minusta sen ihmisen joka nyt olen.

Äitienpäivän kunniaksi kuva vanhemmista :) ♥

Housuvalikoimani tosiaan rikastui jälleen yksillä perushousuilla. Kuten on jo saattanut käydä ilmi aiemmista vaatekuvistani, lempivärini on valkoisen lisäksi pitkälti beige. Tylsää ehkä, mutta asusteita tykkään sitäkin enemmän maustaa erilaisilla väreillä. Vaaleus saa asuun kuitenkin aina raikkautta ja kesän keveyttä.

BikBok

Kevään myötä on laitettu sisustusta hieman uusiksi tekemällä pientä päivitystä kalusteisisiin. Vielä pitäisi saada parveke kesäkuntoon ja tarkoitus olisi hankkia sinne jokin väripilkku. Jos ei kukkia, niin mansikoita tai vaikka sitruunapuu :)
 Treenien kannalta tavoitteenani olisi kehittyä ainakin leuanvedoissa. Ei niin puhtaana menee ehkä juuri ja juuri yksi tällä hetkellä, vaikka on tullut treenailtua kahvakuulalla jo tovi. Olen tehnyt ahkerasti treeniä myös dippailemalla ja muilla ojentajaliikkeillä. Käteni eivät ole koskaan olleet mitkään ruikut ja niissä on kyllä muotoa. Mitään isoja haboja en missään nimessä halua, mutta olisi kiva saada käsivoimaa lisää. Kesää kohti keskitynkin muun treenin ohessa treenailemaan käsiä kuminauhan ja nostolaitteiden avulla.Maybe some day?Luottotuotteet keväthiuksille :)


Loppuun vielä herkkuvinkki iltojen iloksi pleikkarin lisäksi: kreikkalaista jogurttia ja hunajaa :P


 Ihanaa viikon jatkoa <3


2 kommenttia: