keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Engaged

 Mee Happyy! :))

Kirjoittelinkin aiemmin, että vietimme kesäkuun 1.päivä kolmatta vuosipäiväämme. Silloin tapahtuikin jotain aivan ihanaa! Juttelimme sunnuntaina, että olisi kiva viedä suhdetta eteenpäin jotenkin ja sanoinkin, että koruja mulla on jo joka lähtöön, joten voisin toivoa jotakin pyöreää. Onneksi ei tullut autonrenkaita tai pullaa, vaikka pullista niin kovasti pidänkin ;D Katselimmekin selvennykseksi sitten kuvia kihlasormuksista, ja löysinkin mieleiseni nopeasti.
Sormus on keltakultaa hopeatimanttileikkauksella ja samaan sarjaan kuuluu miehelle sopiva malli pienemmällä hopealeikkauksella. Mitään liian prameaa tai rösöistä en tahtonut, jotta sormus toimii arkena. Vihkisormus saakoon olla sitten aikanaan hieman näyttävämpi. Löysimme kummallekin sopivat koot pitkän sovitusprosessin jälkeen ja päätimme ottaa ne saman tien mukaan. Kaiverrukset teetämme myöhemmin. Oma sormukseni on koista pienin ja myyjäkin kummasteli pieniä sormiamme :D

Olemmehan me tässä reissanneet mitä romanttisimmissa paikoissa Venetsiasta Pariisiin ja aina lentokentältä meitä hakemaan tullessaan vanhemmat ovat olleet silmä kovana sormuksien vilahtamisen suhteen. Näin hienoissa paikoissa reissaamisessa on kuitenkin jännitystä jo muutenkin kerrakseen, enkä edes olisi tahtonut kihlautumisen tapahtuvan tuolloin. Olisin varmaan menettänyt tajuntani kaikesta uudesta ihanasta jännittävästä, too much! :D Tällainen kesäinen maanantai ja tieto siitä mitä tuleman pitää tuntui paljon paremmalta - ja silti sormusliikkeissä pyöriessämme kädet tärisivät ja hikoilutti. Myöhemmin viikolla käymme syömässä ja lasillisilla kihlautumisen kunniaksi. Häiden ajankohtaa emme ole vielä päättäneet, mutta tahdon naimisiin sitten ehkä neljän vuoden päästä. Suunnittelu on myös ihana osuus unohtamatta nykyhetkistä ja tilanteista nauttimista :)
kotiintulomatkalla ihailin sitä ja aiheutin perheenjäsenille sydänkohtauksia kuvilla sormuksesta :DTunnen itseni onnellisimmaksi tytöksi maailmassa ja nyt valmiiksi tälle itselleni isolle asialle. Vaikkakin kihlaus ei muuta suhteessamme mitään: olen ollut siihen aina enemmän kuin tyytyväinen. Olemme oppineet tuntemaan toisesta niin hyvät kuin huonotkin puolet ja saaneet vaikeinakin aikoina arjen rullaamaan. Eniten pidän siitä, että meillä on niin samanlainen (ehkä joskus hieman outo) huumorintaju, elämänkatsomus ja arvoasteikko elämässä. Meillä kummallakin on kuitenkin myös ne omat juttumme ja toiselle on annettava tilaa olla juuri sellainen kuin on kaikkine puolineen. Kuten jo ensimmäisenä vuosipäivänämme sanoin, sanon edelleen: Mulla on maailman ihanin ja komein mies! ♥ Kolme vuotta yhdessä eikä mun hymylle loppua näy, niin onnelliseksi toi mies aina saa! :) Kiss!  


8 kommenttia:

 1. Tuhannesti onnea vielä teille!!! <3<3<3 Tällaiset jutut kyllä saavat aina hymyn korviin, aivan mahtavaa että olet löytänyt rinnallesi vertaisesi miehen<3 Maailman parhaat jutut kun kuitenkin yleensä ovat ilmaisia!
  Ja häähöpinöitä odotellessa sitten kun niiden aika tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Karoliina! :) Mukava kuulla, että onnellinen fiilis tarttuu ja välittyy. Tää on just näitä juttuja elämässä, mitä ei rahalla saa tai mitä miikään muu ei korvaa! Häähömppään minäkin varmaan hurahdan sitten jossakin vaiheessa ja lupaan innoissanl ajatuksia niistä siyten jakaa ;D Niitä odotellessa, nyt nautitaan täysillä hetkestä ja kesästä :) Vietä ihana kesäloma <3

   Poista
 2. Valtavasti onnea teille molemmille.Meillä pian takana 19 vuotta kihloissa.Nätit sormukset tosin itsellä vaan perussormukset ei sitä teininä ollu varaa muuhun eikä mietitty naimisiin menoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku ja onnittelut myös teille hienosta 19 vuoden yhteisestä taipaleesta :) Eipä tuon sormuksen erikoinen tarvitse ollakaan, ajatus ja tunne on tärkein :)

   Poista
 3. Onnea teille! <3 Olet myös todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. onneks olkoon!! :) Ps. Näytät niin kauniilta näissä kuvissa! <3

  VastaaPoista