torstai 18. kesäkuuta 2015

Midsummer

Oon innostuneempi kuin aikoihin mistään! Tänään on viimeinen työpäivä ennen kolmen viikon kesälomaani, josta yksi viikko elokuun alussa :) Viime viikonloppuna starttasimmekin jo kaveriporukalla kesän kesänalottajaisjuhlissa grilliruoan merkeissä. Tänä vuonna edessä on mökkijuhannus hyvän ruoan ja seuran kera. Oon pakkaillut mökkireissuille (mukaan lähtee myös talvitakki :O) ja kesävaatteita kokeillessa voin sanoa, että näky on kalpea! Ei ole helteitä paljon vielä näkynyt ja varmaan musta tulee kunnon tomaatti ensimmäisten hellepäivien aikana sitten lomalla. Paljon aurinkorasvaa ja eiköhän tästäkin vielä ruskeammaksi tulla ;) 

Edessä ovat yöttömät kesäillat, jolloin aurinko ei laske ollenkaan ja iloiset ihmiset nauttivat valosta yömyöhään. Hyviä säitä joudutaan kuitenkin vielä odottamaan ainakin juhannuksen yli. Muistan viime juhannuksenakin olleeni aivan jäässä vesisateesta ja tuulesta. Toivottavasti heinäkuussa saamme samanlaisen intiaanikesän kuin viime vuonna! Lämmön tuulahdusta on nimittäin odoteltu aika iso osa vuodesta :D

 Bagelit cheddarjuustomunakastäytteelläLomalle mahtuu myös päiviä, jolloin sunnitelmat ovat vielä täysin auki. Odotan kokevani ja tekeväni asioita, joita en ole ikinä ennen tehnyt.

Aion ainakin: syödä paljon grilliruokaa, käydä lintsillä, nauttia aamiaista antaumuksella, nauttia kesäisestä Helsingistä, veneillä, päästä mato-ongelle, nauraa paljon, viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kesken, syödä auringon paisteessa kiireettömästi brunssilla, ostaa torilta mustikoita, maistaa paljon eri jätsimakuja, kokeilla jotain uutta urheilulajia: flowpark, maastopyöräily tai frisbeegolf..

Sounds like a plan <3  Hyvää juhannusta :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jokiniemen pellot on kesäiltasin tunnelmallisia kun taivas vaihtaa väriä yhtenään :) Ihastelua häiritsee vain hyttyset :\

      Poista