tiistai 9. kesäkuuta 2015

Weekend

 Kelit ovat olleet mahdit ja auringonpaisteesta saa ihan mielettömästi lisäenergiaa rutistaa vielä vikat viikot ennen lomaa kunnialla läpi. Ihmiset ovat iloisia ja positiivisella mielellä, siitä voi ammentaa myös itse energiaa. Kesällä duunitkin hieman päivästä riippuen helpottavat, joka on enemmän kuin tervetullutta tässä rytäkässä. Ilta-aurinkokin porottaa pitkälle yöhön ja tekee nukkumaanmenosta vaikeaa. Kullanhohtoista valoa ihailisi mielellään läpi yön ja pehmeän hempeä valo näyttää muuten myös kameran linssin läpi erityisen hyvältä!


Kesäloma häämöttää tosiaan ihan nurkan takana. Toivoisin vähintäänkin tällaisia kelejä myös lomaksi, kiitos! Ansaitut lomaviikot aion viettää mökkeilemällä auringon lämmöstä nauttien. Odotan jo säitä, jolloin voi suunnata viltin kanssa nurmikolle lueskelemaan tai kuuntelemaan musiikkia. Odotan myös, että saa taas tuoksutella aurinkorasvoja joiden tuoksusta jotenkin oudosti pidän sunnattomasti. Ehkä siihen liittyy se lomamainen ja rento fiilis. On aikaa keskittyä ja levätä, tehdä oikeastaan ei yhtään mitään- aika ihanaa :) Tietynlaista tylsyyttä oppii tässä iässä arvostamaan. Kiireettömät aamut lehtien ja telkan sisustusohjelmien parissa on ihan parasta! Siinä lomassa voi tehdä monia hyödyllisiä kauneuskikkoja kesäjalkojen ja kynsien suhteen edullisesti kotona.Viikonloppu sujui rennoissa meiningeissä. Nautimme kesäisestä Helsingistä ja kilistelimme samppanjalla alkavan kesän ja kihlautumisen kunniaksi. Tästä kesästä tylee mahtava :)


Kreikkalaisessa ravintolassa, Minoksessa herkuttelemassa tsatsikilla ja pitaleivällä :P


Pulled pork pitaleipiä oli pakko tehdä myös kotona. Älyttömän hyviä!

 Olen koittanut pitää kiinni vedenjuonnista, 2-3 litraa päivässä. Kesäsyömisessäkin noudatan 5/7 kaavaa. Syön arkisin terveellisesti, mutta viikonloppuisin voin käydä ravintolassa ja nauttia kahvin kanssa huoletta herkuja. Fiiliksen mukaan ja kohtuudella :) Nyt kun flunssa alkaa olemaan voitettu, niin pääsee myös vihdoin vähän urheilemaan. Ihanaa treenailla ulkona kun on vihreämpää ja lämpimämpää. Motivaatio kasvaa ja energiaa on valoisaan aikaan ihan toisella tapaa. Oma kehonpaino on toimiva ja tehokas tapa treenata ulkona säästä nauttien. Salillakin pyörii kesällä ulkojumppia: kahvakuulaa ja ryhmälenkkeilyä.


 


Mekko ja toppi Zara

Myönnän kuvaustaustan olevan aika järkyttävä, paremmin tähän sopisi kesäinen kukkapelto :Dhame Only

Superia kesäkuuta teille kaikille! Pidetään peukut pystyssä, että kunnon kesäkelit pysyisivät. Vietetään hauska kesä ja otetaan siitä kaikki irti :)


2 kommenttia:

  1. Täällä on kuules jo koko viikko maattu takapihalla viltillä vaikka vähän viileä tuuli onkin ollu, joten ei muuta kun viltti kainaloon ja pihalle ulkoilmasta nauttimaan ;) Taas palaillaan töiden pariin, en voi muuta sanoa kuin että karu on meininki ja yhtään vapaata ei ole ennen juhannus launataita :D No onneksi taas kuukauden päästä lomaillaan, vielä on suunnitelmat ihan auki en osaa edes enää ajatella noin pitkien aikojen päähän vaikka siis ihan pian se taas yllättää... Tässähän kerkee tapahtua vaikka mitä ennen :P tsemppiä töihin ja treeneihin ennen lomaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin viikonloppuna napata viltti kainaloon ja mennä tuulettomalle paikalle nurtsille nauttimaan! Tsemppiä töiden alkuun! Ens viikolla onkin jo juhannus ja kiva että sulla on lomaakin vielä jemmassa :) Mä oon kans huono suunnittelemaan etukäteen mitään, parempi mennä fiiliksen ja säiden mukaan. Parhaimmat jutut tapahtuu spontaanisti :)

      Poista