keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Asu & Asuntomessut

toppi h&m | mekko Vila

Viime viikonloppuna katsastimme Kivistön asuntomessut ja testasimme uuden kehäradan reitin lentoasemalle. Alueelle valmistuu yli 350 uutta asuntoa. Esillä on 33 pientalokohdetta,  ja niiden lisäksi näyttelykohteina on yhdeksän kerrostaloasuntoa. Täältä löytää jokainen omat lempikohteensa niin talojen kuin sisutuksenkin puolesta. Lisäksi mukaan tarttuu roppakaupalla sisustusvinkkejä!

Asuntomessut Vantaalla 10.7.-9.8. Oletko sinä käynyt messuilla? :)

Kuskiton bussi kuljettaa Kivistön juna-asemalta  messujen portin läheisyyteen. Reitti kulkee aidattua, muulta liikenteeltä suljettua kevyen liikenteen väylää pitkin. Kokeilemisen arvoinen vaikka hidas onkin!

Pyöreitä muotoja oli nähtävissä paljon asunnoissa


 yksi lemppareista
pioneja <3
Saunoissa trendinä oli tumman ja vaalean puun yhdistäminen trendinä myös vaaleat seinät
Alue on kaavoitettu ympyrän muotoon. Pyöreitä ja kaarevia muotoja toistuu myös kaupunkikeskuksen alueella. Messualue on tiivisja moderni. Kohteesta toiseen oli lyhyt matka.

maalaisromantiikkaa ja merihenkeä

4 kommenttia:

 1. Wow! Beautiful photography! Such a stylish home :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Sharon! There were brand new, beautifully decorated houses to visit and get some inspiration :)

   Poista
 2. Täällä on vielä messut kokematta mutta kaksi päivää ja alkaa lomalomaloma!! Silloin ehdottomasti suunta sinne! Odotankin jo innolla aisaparini saapumista kotiin jotta päästäisiin yhdessä messuille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään messuilla! Kivan erilaiset, inspiroivat ja paljon arvontoja houkuttelevilla palkinnoilla :) Itse ihastuin pioneihin ja vaaleisiin puupintoihin. Mahtia lomaa sulle <3 Nyt alkaa säätkin olee taas kohdallaan niin saa nauttia loppukesästä täysillä :)

   Poista