tiistai 28. heinäkuuta 2015

Summer photo diary

Edessä iso kuppi kahvia ja viimeinen viikko töitä ennen viikon kesälomaa. Lomamoodissa ja kesäisissä fiiliksissä mennään edelleen vaikkei kesästä ole säiden puolesta aina ollut tietoakaan. Viikonloppu meni taas perinteisesti mökkeillessä. Innostuimpa myös siivoilemaan ja sisustamaan hieman. Vielä on paljon kuvia lomalta julkaisematta ja uuttakin matskua kertyy näin kesällä kameralle jatkuvalla syötöllä. Muutamalle päivälle mittari on näyttänyt vihdoin yli kahtakymppiä, joten eiköhän laiteta vaikka sen kunniaksi pidemmittä puheitta kesäkuvia tulille :)


Vietimme yhden kokonaisen kesäpäivän loman aikana veljieni ja poikaystäväni kanssa lintsillä. Enää ei tullut juostua hihkuen laitteesta toiseen tai pyörittyä kieputtimissa monta kertaa peräkkäin, vaan tyydyimme käymään kaikki uudet ja vanhat suosikit kertaalleen lävitse, jonka jälkeen olimmekin jo ihan valmiita lähtemään pää pyörällä kotiin tokenemaan .D Hauskaa kuitenkin oli! Lempilaite taitaa olla jollain oudolla tavalla ihanan kamala Ukko.
 
Olen enimmäkseen syönyt hyvin ja kun rentoilu on alkanut häiritä, innostunut treenailemaan ulkona.


Juhannustunnelmia Laukkoskelta 

  

 

 
Sadepäivät antavat hyvän tekosyyn pelkälle olemiselle. Pienistä sisustusjutuista, Disneyn leffoista ja Tarzan pelistä on sadepäivät tehty ;D

Magic Mikea ja mustikkavanilja pirtelöä :P
 

 Siinä taasen kuvakuulumisia kerrakseen. Huippua viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Ei hitto toi Tarzan peli on kyllä legendaarinen!! :D Sitä tuli aina pienenä pelailtua siskon kanssa. Toinen oli ötökän elämää peli ja Hugo pelit. Hahah nostalgista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aivan ihanaa pelailla näitä legendaarisia pleikka ykkösen pelejä!! Osa on onneksi tallessa ja muita on tullut tilailtua huuto.netistä. Nyt kun Tarzan on vedetty läpi, olis vuorossa Hercules ;D Kiva, että sieltä löytyy toinen Tarzan fani <3 :D

      Poista