keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Summer wine

 Mitäs teille kuuluu? :) Viime päivät ovat kuluneet kesäpäivistä nauttien ja myös mulla on jäänyt kone sohvan nurkkaan. Takana on kesäloma, josta olen saanut paljon irti vaihtelevasta säästä huolimatta. Mökkilaiffi ja 11h unet on tehnyt ihmeitä. Olen ahminut kirjoista energiaa, luovuutta ja ajatuksia. Siihen onnistuu vain lomalla, kun pystyy irtautumaan kaikesta.

 Lomalla nauretaan enemmän, suljetaan nettiyhteydet ja ei suunnitella. Täysin fiiliksen mukaan! Terassit ja lounaat, puistopiknikit, lintsin huvittelut, sadepäiviksi leffaan...what ever!


Nyt on mitä parhainta aikaa treenata! Monet nimenomaan vähentävät tai lopettavat sen kokonaan ja syksyllä sitten taas valitellaan vetelää makkaraoloa. Raittiilla ilmalla ja oman kehon painon avulla pötkii jo pitkälle. Jotta kunto ja hyvinvointi pysyy yllä läpi vuoden, voi lähteä ulkotreenien pariin portaille, hiit treenille mäkijuoksulle tai lenkkipolulle. Lenkin jälkeen on lisäksi ihanan raikastavaa pulahtaa viileään järviveteen uimaan ja biitsille paahtumaan :) 
Musat korviin ja reippailemaan ;)

Pienentääkseni tulevia lomakuva pläjäyksiä jaan jo vähän lomameininkejä:
 Yksi lomapäivä suuntasimme pois kaupungin hälinästä upeaan Loviisaan. Varsinkin kesällä kaupunki pääsee oikeuksiinsa ja vanhan kaupungin kadut täyttyvät iloisista ihmisistä. Loviisan laivasilta oli todella kaunis ja raikas kahviloineen sekä veneineen. Sää ei ollut mitä parhain, mutta onneksi välillä aurinko näyttäytyi tummien pilvien joukosta. Toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että suomen kesä näyttäisi vielä niitä parempia puoliaan.Kävimme myös ``turisteina`` Helsingin saaristossa laivaretkellä.


Huh hellettä Hietsussa :)
Kesäinen Helsinki <3


Leppoisia kesäpäiviä kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eekku! Monet asetuksella otetuista kuvista on myös poikaystävän nappaamia :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! :) Olet tositosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kaunis Essi :) Kertomasi roadtrip kuulosti hauskalta ja Turun linna on nähtävästi myös mainio paikka kesäisille asukuville :)

   Poista