maanantai 10. elokuuta 2015

Lomatunnelmia

Nyt onkin vietetty kaikki lomaviikot ja onhan tässä lomailun makuun päässytkin ihan huolella. Loma oli yhdellä sanalla kuvaten rentouttava! Oli vain aikaa, jonka sain käyttää just niin kuin itse halusin. Ihanaa relata kunnolla niinä hetkinä kun siihen on mahdollisuus. Ja mikä sää! Vihdoin on asialliset lämpötilat saatu Suomeen. Tästä päivästä alkaen ollaan taas menossa arjen parissa.
Oli kyllä niin hauska viikonloppu ja oli kiva vaihtaa Helsingin maisemiin hetkeksi. Helsingissä oli mahtava kesäinen meininki ja tuli piipahdettua Järvenpäässäkin. Kasa kuvia odotteli taas koneen syövereissä vuoroaan :)
 
Perjantaina vietimme tosiaan poikaystäväni synttäreitä. Niiden kunniaksi tein vuohenjuustohamppareita kaikilla mausteilla :)

 
Tsekkasimme Järvenpään uudistetun Vanhankylänniemen. Samalla reissulla huomasimme, että Järvenpäässä oli parhaillaan menossa Street Festit.

 

 
 

 
 Onlyn mekko on ollut kesälemppari.


kesäteatterilla pelleilemässä :PTervanokan rannalla täytyy tottakai käydä uimassa Jäkekierroksen aikana! Nyt on vedetkin lämmennyt sopiviksi.

 

 
Neule Vero Moda | bikinit Gina tricot


 Lauantaina nautimme Loiste ravintolassa maisemista ja herkullisista ruista. Kävimme myös 10.tason ulkoterassilla katsastamassa maisemat toiseen suuntaan. Upea paikka aivan Helsingin ytimessä Vaakuna hotellin yläkerrassa. Kannattaa käydä ainakin terassilla, mikäli erikoisempaa drinkkipaikkaa etsii!

 

Matkamme jatkui kaveriporukalla Mummotunnelin kautta Hard Rock cafeseen, sieltä Teerenpeliin ja lopuksi Eerikin pippuriin :D Hauskaa oli ja nautimme täysillä lämpimästä kesäillasta :)

 


Pakko näyttää vielä lopuksi viimeisin kimaltava kirppislöytöni :D Too much BLING BLING :D

Löytyikö sinulle tuttuja paikkoja Järvenpäästä tai Helsingistä? :)
Aurinkoista viikkoa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti