maanantai 17. elokuuta 2015

Wonderful Weekend

Maanantai moikat! Sääkartat täyttyy nyt auringosta ja kamera kesäisistä kuvista.

Tekosyyt ulkolenkin skippaamiseen näillä säillä ja maisemilla on jäänyt aika vähäiseen.Vuoden alussa alkaneiden säännöllisten treenailujen myötä on hahmottunut hyvin ne omat vahvuudet ja heikkoudet treeneissä. Iltapäivän kahvihetket, ihanat ihmiset ja hymy ovat myös niitä, joista ei kannata tinkiä :)
 
Mökiltä vastapoimitut vadelmat on terveellinen lempiherkku!

                     
 
Kesäsuosikkeja Lanzalta <3

 
Syksyllä loivat permikset, ``pehmikset`` on taas in! Ennen & Jälkeen :)


spiraalipermis 2 :)

 Viikonloppuna säät oli sen verran mahdit, että kierrettiin Tuusulanjärvi tradition mukaan pyöräillen. Tää oli neljäs kerta pyörällä ja samalla näimme Tuusulan taiteiden yön meininkejä. Väkeä oli rantatiellä liikkeellä enemmän kuin koskaan ja useaan otteeseen jouiduimme taluttamaan väenpaljoudessa pyöriä. Kipusimme myös Sarvikalliolle ihastelemaan ajattoman kesäisiä maisemia Tuusulanjärven yli.Viikonloppuna kokoonnuimme myös poikaystäväni sukulaisten voimin Tikkurilan korkeimman asuinrakennuksen, Kielotornin aurinkoterassille 16.kerroksen yläpuolelle juhlistamaan 60v. synttäreitä. Mahtava tunnelma kauniissa maisemissa ja voiko parempaa paikkaa ollakaan nyt kun kesäkelitkin oli kohdallaan! Fiilistelimme aurinkoa ja Malmin lentokentältä näkyvää Air showta. Vietetimme juhlat ihan pitkän kaavan mukaan ja viihdyttiin monen tunnin ajan jutuille naureksellen.  Tällaisia viikonloppuja ja kelejä lisää kiitos :) Huomenna olisi  aika suunnata tyttöporukalla jonnekin uuteen paikkaan syömään. Nyt painun salille testaamaan uutta ohjelmaa, ja ehkä palkitsen itseni sen jälkeen mustikkapiirakalla joka juuri valmistui uunista :) 
Huippua lämmintä viikkoa <3
 

4 kommenttia:

 1. Wau, ihana postaus!

  http://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa :) Sä oot näköjään myös tykästynyt Tuomiokirkkoon kuvausympäristönä, se on munkin mielestä yksi Helsingin kauneimmista paikoista :) Kiva kun linkkasit blogisi, käyn heti kurkkaamassa!

   Poista