maanantai 14. syyskuuta 2015

Sunny Fall

Elokuisten säiden jälkeen on ihan ok jos syksyllä sataa, koska lämpimät kesämuistot saa jaksamaan vielä pitkälle. Kesäsäät ovat jatkuneet aurinkoisten päivien muodossa. Aamuisin on kylläkin ollut jo niin kylmä, ettei kesävaatteissa enää tarkene. Miten teidän alkusyksy on lähtenyt käyntiin?Omani on sujahtanut ohi vauhdilla vaikka mitään sen kummempaa ei ole sinänsä tullut tehtyäkään. Olen käynyt pitkästä aikaa pumppijumpissa salitreenien lisäksi (kolmannenkin lepopäivän jälkeen tuntui! :D), leffassa ja syömässä kavereiden kanssa, vieraillut pitkästä aikaa mummin luona, ollut töissä ja pyörinyt kaupungilla sekä ollut mökillä maalaushommissa. Perjantain ohjelmassa oli Helsinki Comedy Festin Stand up-ilta Apollossa ja viikonloppuna vietettiin kaverilla synttäreitä. Sunnuntaisin parasta on shoppailu spurtit, markkinat ja päikkärit. Honkkari tai H&M - aina yhtä kivaa ajan kanssa kierrellä sunnuntaisin kaupoissa kahmimassa käsiinsä kaikkea tuiki tarpeellista :)Esitys oli huippu ja saimme nauraa kippurassa poskilihakset kipeiksi. Meinasin kerran jo horjahtaa penkiltä nauraessani. Esiintyjinä oli Niko Kivelä, Tommi Mujunen, Krisse Salminen, Jussi Simola, Riku Suokas, Tomi Walamies. Krisse veti välijuonnot ja Niko Kivelä veti parastaan hakien vitsinaiheita yleisöstä. Pääsimme hyville paikoille lavan etummaisiin riveihin, mutta tarpeeksi kauaksi eturivin tulilinjalta :D

 
Ei tämä tuleva kausi niin kamalaa aikaa ehkä olekaan noin niin kuin vaatemielessä: ihana päästä käyttämään taas kaulahuiveja, takkeja ja saappaita. Hapsut, neuleet, hatut, boheemi tyyli ja pastillit.. <3

Vaatekaapin syyssiivous ja järkkäys olisi vielä edessäpäin. Vaatekaappini pursuaa tavaraa jo nyt, joten yritän nykysin aina tarkaan miettiä tarvitsenko kyseistä vaatekappaletta vai en. Jos käyttökerrat jää yhteen, saa ostos jäädä!

 

Mökiltä luumuja ja mustikoita :)
Viikonlopun tortilla-ilta :)

  Syksyn tullen on ihana käpertä sadepäivän iltana sohvan nurkaaan juomaan teetä ja lukemaan kirjaa tai katsomaan leffoja tuoksukynttilöiden ja popparikulhon kera. Iltavuorojen kiireettömät aamut ovat parasta, saatan siemailla kahvia tunninkin ja lukea samalla. Nautin vielä niin vihreästä luonnosta, sauna-illoista, kasvojenhoito-ja leffahetkistä ja aamupuuroista ajan kanssa.

  

 

  

Rakastan syventyä erilaisten elämän oppaiden ja terveyshömpän pariin. Kirjat voittaa telkan turhuuksien tuijottamisen mennen tullen. .

 
Vietimme Tanjan kanssa tyttöjen päivää Fazer cafessa ja katsastimme Irrational man leffan tunnelmallisessa Maximissa.

  
Elokuun lopussa ei ravut maistunut, mutta syystunnelmiin siirryttiin herkuttelemalla sienillä.

 

 

Virkistävää syksyn alkua <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti