tiistai 20. lokakuuta 2015

Kauneusmessut

Lauantai aamupäivä vierähti jokasyksyiseen tapaan kaverin kanssa kauneusmessuilla kierrellen. Tapahtumaanhan sisältyi samanaikaisesti Muoti-, Kauneus-,Terveys-,Koru & Kello-ja Luonnollisesti-messut. Nähtävää oli paljon ja laitoinkin itselleni kännykkään ylös muutamia näytteilleasettajia ja tapahtumia, joita halusin nähdä. Ensimmäisenä suunnistimme Kauneusostolle. Siellä väkeä olikin liikkeellä todella paljon, mutta ammattilaispuolella oli vähän rauhallisempaa. Hierontapisteet näyttivät ihanilta, mutta jäivät pitkien jonojen takia kokematta. Terveysosasto oli kattavampi ja myös Fitness oli aikaisempaa näkyvämmin esillä. Wellan lettikoulu oli suosittu, samoin Lumenen meikkipiste. Kotimaisuus oli kosmetiikassa vahvasti esillä, ja Lumenen lisäksi mm. IsaDoran pisteellä pääsi pikameikkauksiin myös.

Lauantaina väkeä oli liikkeellä todella paljon. Kohteita oli enimmäkseen mulle entuudestaan totuilta kuin tuntemattomiltakin firmoilta ja merkeiltä. Hyvät tuoksut ja näyttävät mainokset täyttivät hallit. En itsekään ihan shoppailematta selvinnyt, mutta kassajonot osoittautuivat sen verran pitkiksi ja korttimaksut ei monella pisteellä kelvannut, mikä osaltaan rajoitti ostoksia. Omaan ostoskassiini päätyi muutama meikki. Avonin pisteellä jaettiin tuttuun tapaan erittäin toimivaa kosmetiikkaa tutustumiseen 10-vuotis juhlan kunniaksi. Pisteellä vanhan ripsivärin sai vaihtaa uuteen. Avonin tuotteissa viehättää hintataso laatuun verrattuna ja valikoiman laajuus. Tasaisin väliajoin pyöri lavalla myös muotishow. Messuilta jäivät kuvat melko vähäisiksi, keskityin enemmän vain katselemaan (ja maistelemaan) ja räpsin kuvia sieltä täältä kun väenpaljous antoi myöten. Aikaahan tuolla vierähti kolmisen tuntia ja tulihan sitä käveltyä monen monta askelta!

Kävitkö sinä näillä messuilla? Mikä sinua kiinnosti eniten?

Aurinkoista tiistaipäivää <3

bodypainting kisat
 

VS:n osastolla vierähti tovi toinen toistaan makeampia tuoksuja nuuhkien. En malttaisi odottaa, että Forumin Victoria`s Secret avaa ovensa!! Varsinkin body sprayt on arkikäyttöön sopivan keveitä ja raikkaita.

 

  


 

 

 Voicen haastiksessa Fitnesspäiväkirjoista ja Minifitness-blogista tuttu Eevi :) 
protskulettuja :P

 
terveellistä ruokaa ja  treenivinkkejä 

 

2 kommenttia:

  1. Olin itsekkin paikalla lauantaina 5,5 tuntia suurinpiirtein

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sähän viihdyit pitkään! :) Väkeä oli sen verran paljon ettei olis varmaan ees huomannut jos joku tuttu olis vastaan kävellyt :D

      Poista