maanantai 12. lokakuuta 2015

Shades of Autumn

Maanantai moikat! Zumba tunnilta juuri palattu, mikäs maanantai se sellainen olisi ilman sitä :) Kuuntelen taustamusiikkina Lana Del Reyn Honeymoon albumia, just tällainen masentava musiikki sopii jotenkin hyvin syksyyn :D

Ei aikaakaan niin on jo joulu. Joulufriikki olen, mutta marraskuuksi tosin lähtisin mielelläni pois Suomesta ihan kokonaan. Reissua onkin suunnitteilla alkuvuodeksi talvilomalle, joten eiköhän sitä odotellen jaksa inhokki kuukaudenkin.

Aamuiset heräämiset näihin aurikoisiin ja värikkäisiin syyspäiviin ovat olleet kuitenkin jotenkin tosi piristäviä. Aamuisinkin herää varmasti kun kirpsakka keli nipistelee poskilla. Musta on tullut kunnon vilukissa näin ``vanhemmiten``. Heti ilmojen viiletessä kaivoin toppatakit, huivit, hanskat ja pipot kellarista käyttöön. Luonnossa on niin paljon ihania yksityiskohtia nyt, että pysähtelen lenkillä jatkuvasti ihastelemaan puita ja värikästä taivasta. Mental pictures u know :D

 
Sammonmäellä bongailemassa lentokoneita Viilenevien ilmojen myötä on esille kaivettu niin toppatakit kuin lämpimät saappaatkin. Asukuvina aika basic settiä jälleen ja ylipolvensaappaat pääsee uusintakierrokselle.

Ylipolvensaappaiden kaveriksi sopii parhaiten rento löysä neule ja materiaaliltaan lämmin hame. Kenkien pitää olla mun mielestä aina just eikä melkein oman näköiset ja tuntuiset.
 

ylipolvensaappaat Zara | neule h&m | mekko Vila


Mustaa päästä varpaisiin. Toisista tylsää, toisille syksyllä mieleisin. All black asukaan ei ole tylsä kun tähtää erilaisiin materiaaleihin. Boots Xti territory | jeans h&m | jacket Zara

 

 

Huvittavia nää kuvaustaustat :D Taustalla tosiaan tällä kertaa meidän vanha pesukone! Huomenna tulee uusi ja vanha piti laittaa roudaamista varten valmiiksi. Huomasi taas, että sisustuspuuhissa hiljaa hyvä tulee, eikä kalusteiden ostopäätösten kanssa kannata hätäillä. Vasta kun kodissa on vähän aikaa asustellut, alkaa sen mittasuhteet hyvine ja huonoine puolineen paremmin hahmottumaan, ja näin oikean kokoisten ja mallisten kaluisteiden valinta on hieman helpomaa. Vaikka siis tekisi mieli napata se ensimmäisenä tielle osunut pesukone, niin vinkkinä vaan että jäitä hattuun. Nytkin löydettiin perusmalleja kapeampi kone tilaa säästämään ja juuri se parhain malli pitkän etsinnän ja vertailun jälkeen.

 

 

Kuntosalilla vietetty aika on minulle omaa aikaa parhaimmillaan. Treenatessa pistän aivot narikkaan, napit korville ja lempitreenimusiikkini soimaan. Treenien lomassa nautitaan tietenkin palauttavia brunsseja! Sunnuntai starttasi jo kympiltä brunssilla Eiran Sandrossa, jossa pöydät notkuivat superherkullisista antimista. Brunssi toimii hyvänä hukutuksena aamupala friikille mennä lauantaisinkin ajoissa nukkumaan ja heräämään kukonlaulun aikaan. Menimme kavereiden kanssa hyvissä ajoin jonottamaan ja pääsimme ensimmäisinä sisälle brunssipöydän ja skumpan kimppuun. Tottakai piti sitten mennä vetämään aivan järkyttävät ruokaöverit - meinas housuista nappi lentää eikä tarvinnut syödä kuin leivänkannikoita loppupäivänä :D Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Kysymys kuuluukin miten ihmeessä mä en ole löytänyt tänne aiemmin?

Luulin pitkään olevani banaanin ja omenan lisäksi allerginen avokadolle mutta uskaliaan kokeilun tuloksena totesinkin luulon vääräksi. Siitä asti olen nauttinut useana päivänä viikossa avokadoa eri muodoissa. Avokado-jogurttikastike turkkilaisesta jogurtista, sitruunasta ja avokadosta toimii ainakin kastikkeena ruokiin tai ihan sellaisenaan mössönä syötäväksi.

 

 


Oon täys burger lover! Chicos on yks meidän ihan lemppari rafloista. America on a plate, indeed!


 
Tyttöjentiistain herkkuhetket taltioituina :P

Viime aikoina on ollut taas sellaista menemistä pää kolmantena jalkana joka suuntaan. Kiireestä huolimatta arkeeni on mahtunut paljon myös paljon onnea ja iloa. Perheen ja ystävien kesken vieteyt hetket, Vuosia nuoremmaksi-sarja, Porukoiden uusi kissanpentu ja kivat prokkikset töissä. Joskus mietin miten jaksan aina tänne blogiin höpistä kaikesta, mutta blogien seuraaminen on minulle kanava keskittyä niihin sillä hetkellä itselle iloa ja inspiraatiota tuoviin asioihin. Valokuvaamisen myötä koen saavai irti hetkistä ja näkeväni tärkeät ja ihanat asiat ympärilläni. Tallennettuani ne blogiini toivon, että voin elää ne hetket vielä monta kertaa uudestaan. Arjessakin on niin paljon pieniä hienoja hetkiä, jotka ovatkin niitä kaikkein tärkeimpiä. Niiden huomaaminen saa kiitolliseksi.

 
Vanhempien kisulit Bella ja Donna. Donna nauttii lakanariippumatosta :D
eläintenpäivänä markkinoilta löytyi tällainen söpöliini :)

 

  
 

 

 

 Buenoa viikkoa! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti