maanantai 9. marraskuuta 2015

Food & Fitness

Maanantain ihana vapaapäivä on kulunut rennosti kokkaillen ja kuntoillen sekä tehden vuoden ekoja jouluostoksia ;) Sain vanhemmiltani lahjakortin Järvenpään Kunto Fortiukselle, joka onkin minulle ennestään tuttu. Lähisaliin se tarjosi kuitenkin mukavaa vaihtelua. Salilta löytyy kattava valikoima TechnoGym laitteita, 2 kerrosta salitilaa, saunat, hieronta, ohjaukset ja ravintoneuvonta, ym. sekä ilmainen kahvi kaikille.
Onko Fortius tuttu paikka sinulle? :) 
 
Palkinnoksi hyvästä treenistä möyhentymään hierontatuoliin minttukaakaon kanssa :)
Tämän päivän kokkailuna toimi sweet&sour kanankoipia tomaattikastikkeisella riisillä. Syksyyn kuuluu hauduttaminen, voimakkaat aromit ja itämaiset maut. Joulutortut ovat suurinta herkkuani ja niitä on jo tullut perinteiseen tapaan tehtyä hyvissä ajoin.
 


Viimeisimpiä syysiltojen piristäjiä :)

Isänpäivää vietimme kunnon perhedinnerin merkeissä porukoillani Järvenpäässä ja poikaystävän isän kanssa bilistä ja dartsia pelaten. Näen isäni itsessäni en vain ulkonäöllisissä seikoissa vaan myös monissa luonteenpiirteissäni, joista saan olla ylpeä. Ylpeä myös niistä huonoimmista piirteistäni (mm.hajamielisyys ja touhotus :D). Ilman niitä en olisi itseni. Opetit kunnianhimoa, määrätietoisuuutta ja ahkeruutta unohtamatta taiteellisuutta. Yhdessä äidin kanssa kasvatitte kolme lasta itsenäisiksi, avoimiksi, rehellisíksi ja rohkeiksi aikuisiksi ja annoitte sellaiset eväät elämään , että me kyllä selvitään ihan mistä vain! Olen kiitollinen kaikesta tuesta ja ymmärryksestä ja opetetusta arvostuksesta elämän hyviä asioita kohtaan :)


Vanhempien kisulit Bella ja Donna <3
 


 


Mahtia maanantain jatkoa <3


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiva jos innostuit, eksoottisilla mausteilla saa ihan eri fiilistä ihan perus ruokiinkin :) Ja täähän sopii sun tulevan Aasian matkan fiilistelyyn! Kuulosti niin mahdilta sun ens vuoden reissu <3 Ite suunnistan tammikuussa näillä näkymin Roomaan ;)

    VastaaPoista