keskiviikko 18. marraskuuta 2015

November Chilling

Viikonloppuisin pidän monesti hemmottelu ja ``huolto iltoja`` Vähän itseruskettavaa ainakin jalkoihin ja kynnet kuntoon. Rentoiluoloasu päälle ja lempisarjan pariin juomaan teetä.


 

 

  

Viime päiviin on kuulunut brunssikoomaa ja shoppailua. Sunnuntain aamupäiväinen brunssi sai jälleen sellaisen ruokakooman päälle että kotiin maha pallona pyörittyäni ainoa vaihtoehto oli kaatua sänkyyn mahan viereen vanhalle kunnon ruokalevolle. The kick ass brunssi on tähän mennessä ollut Eiran Sandrossa. Sen verran hyvä myös tämän kertainen Deli Cafe Mayan oli, että pakko jakaa kuvamateriaalia sen verran, mitä ahmimisen lomassa maltoin napsia. Parinkympin hintaan pääsee nauttimaan laajan buffan valikoimasta niin kylmiä kuin lämpimiäkin ruokia, vegeä ja lihaa, sekä erillisestä jälkkäripöydästä mm. porkkanakakkua (!!). Pöytävaraukset tottakai brunsseille aina etukäteen, varsinkin tällaisiin pienempiin paikkoihin. Ruokakooman arvoinen paikka, vaikka paljon meillä on vielä brunssipaikkoja läpikäymättä.

  

Myös tää päivä kului vähän hitaammissa merkeissä (hidastetusta filmistä koko mimmi?) kun pysähdyttiin Millan kanssa Starbucksiin höpöttelemään. Pähkinähunaja kaakao oli ensikosketus jouluiseen makuelämykseen. Tosin glögiäkin on tullut juotua jo syksyn mittaan varmaan viisi litraa..Rento meininki jatkuu nyt illalla kun pääsee sohvalle lötköttämään, leffan ääreen ja kirjaimellisesti joulutorttutarjotin syliin ;D

 


Helsingin kaduilla on jo kauniita jouluisia yksityiskohtia, sisustusjuttuja sekä ihanan jouluinen fiilis. Toivon vaan eniten valkoista joulua!
Lauantaina vietimme treffi-iltaa ja suuntasimme ravintola Torniin syömään. Viikonlopun jäljiltä takana on hyvät yöunet, ulkoilut auringonpaisteessa ja ekat joululahjaostokset.

Niin hyvältä kuin toi entrecote-pihvi näyttikin, ei saatu kumpikaan niitä oikein mediumina syötyä. Aikamoista purkkaa ja oli pieni pettymys, että Tornin rafla oli katutasossa :/ Oli siirryttävä Sky Barin puolelle, mikäli meinasi ihailla Helsinkiä yläilmoista.


Näkymät sky barista

Minkälaisia hiustuotteita sinulla on vakiokäytössä? Tässä muutamat mahtituotteet Lanzalta, jotka antavat kosteutta, tukea ja tasapainoa talvihiuksille.


Kaikki blondeille: Silkserum, dry texture spray ja Silver shampoo


Tänään oon pitänyt ihan vaan venyttelypäivän, ovathan ne tärkeä osa treenejä ja unohtuvat niin helposti!  
Siinäpä taas vähän syysmeininkejä kuvien muodossa :) Energiaa syksyyn ja mukavaa pikkujoulujen aikaa! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti